Aniston

5 opskrifter, du skal lave til Halloween

Når det skal være ekstra (u)hyggeligt

Halloween er lige rundt om hjørnet, og uanset om du går all in på den amerikanske tradition, eller blot holder dig til at se en enkelt gyser, så kan det være meget hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af det. Vi har derfor samlet 5 opskrifter til dig, som du kan lave, når du skal (u)hygge til Halloween!

ANNONCE
ameessavorydish.com - 5 opskrifter, du skal lave til Halloween ameessavorydish.com

For flere år siden holdt jeg en Halloween-fest for en flok veninder, hvor jeg lavede denne (u)lækre snack. Man har det lidt ambivalent med den, fordi man på den ene side har lyst til at spise det, men på den anden side ligner det jo.. bræk? Perfekt til Halloween! Udhul et lille græskar, lav din favorit guacamole og server med chips. Nemmere bliver det vist ikke.  

ANNONCE
reciperunner.com - 5 opskrifter, du skal lave til Halloween reciperunner.com

En anden snack, der vil passe perfekt til en Halloween-fest, er disse små edderkoppe pizzaer. Hvis du har planer om at lave en buffet, er de små pizzaer helt geniale, men ellers kan du også sagtens pynte en almindelig pizza på samme måde. 

ourbestbites.com - 5 opskrifter, du skal lave til Halloween ourbestbites.com

Pølsehorn er endnu en genial party-snack, og nu når det er Halloween, skal de selvfølgelig formes som mumier. Server med ketchup, og der er ikke et øje tørt!

ANNONCE
piskeriset.dk - 5 opskrifter, du skal lave til Halloween piskeriset.dk

Kage skal der til, og jeg er helt vild med disse småkager, der ser nærmest for virkelige ud! De vil gøre lykke på ethvert kagebord. 

loveandconfections.com - 5 opskrifter, du skal lave til Halloween loveandconfections.com

Hvis småkager ikke er nok, og du har mod på det, så skal du selvfølgelig kaste dig ud i en stor Halloween lagkage. Jeg er helt vild med denne, som både er smuk og uhyggelig, men nettet vrimler med forskellige bud på Halloween-kager, så uanset om temaet skal være spøgelser, græskar eller edderkopper, burde det være muligt at finde en til netop din smag. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce