Aniston

5 Måder at skræmme fyre væk

Nogle mænd vil vi gerne have, men til gengæld er der også en del, vi helst ser os fri for

5 Måder at skræmme fyre væk
Du kender det godt, du er i byen og har det sjovt lige indtil en eller anden fuld stodder prøver på at klistre sig fast og synes, at han og dig bare skal tale sammen, så hvad gør du?

Der er bare ikke noget værre end en rigtig klisterfætter. Man starter måske med at være høflig og taler lidt med vedkommende, og efter noget tid prøver man så at stikke af fra ham, men af en eller anden grund, står han så og venter enten uden for toilettet eller henne ved dansegulvet - som en lille grim hund, der bare vil klappes...

Og 'at klappe ham nogle' er det, man allermest har lyst til; men ud af sympati nænner man det ikke, og desuden har han heller ikke rigtig gjort sig fortjent til en afklapsning.

Man bliver til sidst så irriteret, at man enten ender med at såre en eller anden lille tumpet gut, eller også synes fyren først, at nu bliver det sjovt, fordi man har bedt ham om at rende og hoppe langt pokker i vold. Og det kan hans lille stive hjerne ikke helt forstå, så hvad gør man?

Jo her er en liste over måder til at skræmme de fyre væk, man bare ikke gider; og tro mig! Dine veninder og dig kan gøre det til en hel sport og virkelig more jer sammen!




1. Vær Nørdet!

Alle har en eller anden interesse, om det er heste, latin eller computerspil, så er der et eller andet. Begynd at fortælle en masse om din fantastiske interesse, som alle andre måske ikke lige synes er vildt spændende; og kryds så fingre for, at han ikke interesserer sig for det samme. Hvis dette er tilfældet, vil han bare tænke: "Nørd!" og forhåbentligt gå videre.

2. Fingrene i ørene!

Stik fingrene i ørene om en anden 4 årig, hver gang han taler til dig. Kig gerne på alt andet end ham imens, han vil synes, at du er total mærkelig og irriterende, næppe én han gider bruge sin tid på.

3. "Jeg er Psykopat"!

Så snart han nærmer sig, hvad enten det er oppe i baren eller ude på dansegulvet, så begynd at hvirvle dine hænder rundt lidt foran hans hoved og bare gentag: "Jeg er psykopat, jeg er psykopat". Det er okay at grine samtidig, der er gode chancer for, at han nok skal smutte. Han synes du er dybt underlig, men er vi alle ikke det en gang imellem? Desuden er denne prøvet af med succes og til stor fornøjelse for os tøser.

4. Tal Kinesisk!

Det er ikke et sprog, så forfærdelig mange mennesker her i Danmark kan tale, men hvis du bliver forfulgt i byen, kan du jo starte på det. Lad fantasien flyve og fyr en masse kinesiske lyde af. Han vil prøve et stykke tid, men giv ikke op, det skal han nok gøre. Han vil fyldes af irritation og muligvis gå i vrede. Han kan også finde på at sige nogle grimme ting, men hvis du bare bliver ved, går han. Den virker hver gang.

5. Hvis alt andet slår fejl, så lyv!!!

Se hvor mange løgnhistorier du kan bilde ham ind, før han bliver lidt suspekt over for dig. Begynd at fortælle om de tre børn, eventuelt bundet til sengen, som du har derhjemme, eller om, at du er med til at teste en ny super kur mod fedme eller en sygdom, som har lidt sjove bivirkninger, der bevirker, at du har fået svømmehud mellem tæerne. Men det er jo en lille pris at betale, bare lyv og se hvor længe han tror på dig.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce