Aniston

5 måder at booste selvtilliden

Vi kender det alle, julen er overstået, og det er nytår også. Der er ikke mere planlægning og tankerne falder igen tilbage på de 5kg vi godt kunne tabe.

Her er 5 tips der får dig til at føle du allerede har tabt de 5kg, og det kræver ikke meget.

Tip 1:
Sol
Fra mig selv ved jeg at man altid ender med at føle sig en smule bleg, når man tænker frem på forårets sol. Derfor går jeg i sol 2-3 gange om ugen, ikke for at ligne en poletneger men for at nyde de 10minutter sommer man lige kan købe sig til, samt få en lille glød af alt det vi ser frem til.
ANNONCE
5 måder at booste selvtilliden
Dyrt er det heller ikke, ca 50kr om ugen alt efter hvor man går hen, og hvor længe man synes man skal varmes igennem. Bonus ved dette er, at man ikke behøver vælge tøj udfra hvor bleg man ser ud i det mere, og det lyse tøj får lidt ekstra liv på en glødet krop.
Hvis du har en sød kæreste kunne farven også piftes op med et ønsket spa ophold, bare husk at fremhæve motionsrummet ekstra meget når han skal overtales til at tage med.

Tip 2: Motion
Ikke dermed sagt I skal til at investere i et dyrt træningskort, og en masse forfærdelit dyrt tøj og udstyr i er trætte af igen allerede d. 14 januar. MEN et kvarter om dagen med
Tip 3: Spis sundere
Det rammer lidt tilbage i at tabe de 5kg, men ender ikke nødvendigvis med samme resultat. Hvis man begynder at have frugt istedet for slik, og laver en mindre portion salat eller kogte grønsager til sin mad, kan man faktisk ende med at føle sig rigtig smuk og sund. Plus ens hud bliver pænere hvis man spiser godt og varieret. Det kan føles dyrt på en SU, men når man først er igang har man fundet den økonomiske løsning.

Tip 4: Giv dig mere tid
Det er utroligt så meget selvtillid det giver hvis man lige bruger 5-10 minutter ekstra på badeværelset, sætte hår og vide man gør noget ud af sig selv. Mange mener at "de ser ud som de føler sig" så den kunne sikkert også vendes til at "man føler sig, som man ser ud"
Det kunne også være mere tid til at være sammen med vennerne, invitere dem på mad, tage på café osv. Når det kommer til stykket er det tit glæden ved dem vi holder af der rigtig sætter sig.

Tip 5: Tøj
Ja mange siger de køber tøj fordi det er behageligt og at det slet ikke har noget med hverken mærket eller andres mening at gøre. Face it piger, hvis det var sandt ville I ikke have behov for at tage veninderne med på shopping eller straks vise det frem for at høre kærestens mening når I kommer hjem. Det er der somend heller ikke noget galt med. Når du tager ud og shopper, kan du ligeså vel handle i H&M som du kan handle i Quintess, selv dem man ser på strøget der ligner nogle med masser af penge gør det, så der er ingen skam i det. Hvis du så vil give det lidt ekstra, kan en tshirt elle kjole af lidt dyrere kvalitet sagtens gøre det ekstra, men for mit vedkommende kommer det rigtige boost når man har fundet noget superfedt, billigt.

Aniston.dk spørger læserne:
Hvad gør i for at booste selvtilliden?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce