Aniston

5 julegave ideer til ham

Står du og mangler en rigtig god julegave til kæresten? Frygt ej, her er 5 gavetip

Vi kender det sikkert alle, at skulle købe den perfekte gave til vores perfekte kæreste, og når den endelig er købt sværmer ens tanker om, den nu også vil behage ham og hvordan han vil reagere når han får den. Her er 5 sikre gaver der helt sikkert, vil gøre din kæreste evigt lykkelig.

Inde på www.trendlovers.dk er der straks en masse lækkert mærketøj der fanger øjet.
Og deres guide til størrelserne er simpel, så man kan næsten ikke gå galt i byen når man handler derinde. Derudover er fragten gratis, uanset hvor meget man køber for. De tilbyder dag til dag levering, og garanterer altid at have det nyeste mærketøj og ikke noget outlet.

Til den stilede:
ANNONCE
5 julegave ideer til ham
Denne bluse fra Junk de luxe fangede hurtigt min opmærksomhed. Det er en super lækker v-neck, og farven gør at den vil klæde en flot solbrun fyr, men også kan bæres af en blegfis. Materialet er 50% uld, 50% acryl og en orange kant giver en en ekstra lille lækker detalje.
Blusen koster: 599,- Og ligger i den dyrere ende, tilgengæld kan den bruges til alt; familie fødselsdage, julefrokoster, fester, og hverdag.
ANNONCE
5 julegave ideer til ham
Til den afslappede:

Også på www.trendlovers.dk finder vi denne t-shirt.
V-neck med Junk de luxe gentaget rundt omkring på t-shirten. Den har en helt unik pasform, som sidder tæt til kroppen og materialet er 100% bomuld.
Prisen ligger også i den lette ende, 299,- for en flot og lækker t-shirt, der vil klæde de fleste fyre.

Til drengerøven:
ANNONCE
5 julegave ideer til ham
Hvis du hellere vil give din kæreste en anderledes, og lidt sjovere gave er der et stort udvalg på www.gadgets.dk.  Derinde var denne lounge stol at finde. Stolen pustes op på få minutter. På hver side af hovedpuden finder du en indbygget lille højtaler, og i en lomme på siden finder du stikket som du kobler din i-pod eller mp3'er op med. Stolen er egnet både til campingturen, festival turen, strandturen eller til dit værelse. Skal du have din nye stol med udendørs skal du selvfølgelig passe på ikke at sætte den på skarpe sten eller lignende, så der går hul i den. Stolen koster 299,-
Ved bestilling før kl. 17 sendes varen samme dag, og gadgets bytter varer købt i november og december frem til 10. januar 2009. Fragtprisen er fast og ligger på 35,-.
ANNONCE
5 julegave ideer til ham
Til den stil-løse:

Kender du en mand der trænger til at få rusket op i sit look? Stylewise går hele vejen med en professionel makeover. De dygtigste frisører og stylister finder det bedste frem i alle. Det er den ultimative forkælelse, og man får personlig vejledning, som kan bruges resten af livet.
Med en makeover fra Stylewise bliver man klippet og barberet med kniv. Derefter får man en ansigtsbehandling, hvor peeling, dybderens og maske er inkluderet. Øjenbryn bliver rettet, øre- og næsehår bliver trimmet. Ansigt- og håndmassage afslutter denne eksklusive grooming. Man kan, alt efter behov, vælge mellem; en shoppingtur, et garderobetjek eller en styleguide, med stylist, hvor man får tips, råd og vejledning i hvad der skal til, for at få en endnu bedre stil.
Resultatet af Male Grooming hos Stylewise er med garanti en fantastisk oplevelse. Derfor er der al mulig grund til at blive foreviget af en professionel fotograf.
Male Groomming tager sammenlagt en dag, ca. 5- 6 timer. Du kan splitte oplevelsen op, så frisør og ansigtspleje er en dag og session med stylist en anden dag. Prisen er variabel, og kan fås vd henvendelse til www.stylewise.dk

Til ham der har alt:
ANNONCE
5 julegave ideer til ham
Zwilling har i anledning af deres 275-års jubilæum skabt den ultimative barberserie - TWIN Gentlemans Set - bestående af eksklusiv barberkost i grævlingehår med sølvfarvede spidser, drejet træ-æske med mandelsæbe, samt en rigtig klassisk ragekniv forarbejdet af det bedste Zwillingstål. Børste- og knivskaft samt sæbeæske er udført i oliebehandlet wengetræ, der i sin dybe nuance og skarpe åreaftegning understreger sættets i forvejen store maskulinitet.
Zwilling J.A. Henckels A/S barbersæt Vejledende udsalgspris kr. 2.750,-
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce