Aniston

5 idéer til den perfekte dåbsgave

En dåb er én af livets store begivenheder, og derfor er det også vigtigt, at man kan finde den helt rigtige gave til begivenheder. Ofte kan det være svært at beslutte sig, for man vil gerne give en gave, som passer til den specielle begivenhed. Her kan du finde 5 idéer til den perfekte dåbsgave, så du kan få hjælp med inspirationen.

Smykker

Hvis du skal til dåb ved en lille pige, kan det være oplagt at give smykker. Barnet er måske for lille til at bruge smykkerne foreløbigt, men det vil være en gave, som vil give stor glæde, når barnet bliver lidt ældre.

Smykkeproducenten Blossom har blandt andet skabt en kollektion af søde smykker, som har de fineste detaljer. Du finder udvalget fra Blossom her.

Bestik

Forgyldt bestik er en klassiker indenfor dåbsgaver, men det gør det ikke til en mindre god idé. Bestikket vil blive brugt dagligt, og vil dermed blive en gave, som både er fin og nyttig.

Der findes masser af forhandlere, som laver smukt babybestik. Det fås ligeledes også i mange forskellige prisklasser, og du skal huske på, at det ikke behøver være det dyreste bestik for at være en fin gave. Mange børn har kære minder om deres første bestik og tallerkner, så hvorfor ikke være kilden til disse minder?

Bøger

Bøger er en oplagt klassiker til enhver barnedåb. Du kan vælge at købe bøger, som passer til barnets nuværende alder, men det vil også betyde, at bøgerne hurtigt bliver forældede.

Eventyrbøger er et godt bud på en bog, som kan gives i dåbsgave. Man kan eksempelvis overveje en bog med H.C Andersens samlede værker. Denne bog kan følge barnet op igennem barndommen, hvilket harmonerer godt med, at H.C Andersens eventyr ses som en naturlig del af barndommen i Danmark.

 
Noget hjemmelavet

En dåbsgave behøver ikke nødvendigvis være købt. Hvis du er god med hænderne, er det også oplagt at lave din egen gave.

Kan du sy, kan du overveje eksempelvis at sy sengetøj, mens du kan overveje at lave tøj, hvis du kan strikke. Hæklede tøjdyr er også en populær gave, hvis du kan hækle.

Lige meget hvilken type af gave, som du overvejer at lave, kan du finde det nødvendige udstyr på www.stofogstil.dk. Det er kun fantasien som sætter grænser. Du skal bare sørge for at komme i gang i god tid, så du kan nå at blive færdig med gaven.

Legetøj

Det er naturligt, at det er forældrene, som bestemmer til dåbsfesten, men man må ikke glemme, at det i sidste ende er barnets fest. Derfor er det oplagt at vælge en gave, som barnet også vil sætte pris på.

Med andre ord kan legetøj være en oplagt dåbsgave, da det vil bringe stor glæde hos barnet. Husk på at der med garanti er andre gæster, som giver forgyldte sparegrise og andre traditionelle dåbsgaver.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce