Aniston

5 Beauty Artikler til Dit Prisniveau!

5 BEAUTY GAVER TIL DIT PRISNIVEAU!

Står du også tit og skal finde en gave til din veninde, søster eller kæreste, men budgettet rækker ikke lige til Chanel gaveæsken? Frygt ej, for lige nu kan du finde 5 beauty artikler, hvor kvaliteten er i top, men egentlig er de slet ikke så dyre, som de ser ud til at være.

Når man skal ud og finde en gave, er det vigtigt for mange, at gaven ser lækker ud og gerne også lidt dyr. Og tit er det ikke muligt at smide flere hundrede kroner efter en gave, hvis du samtidig skal betale husleje, handle ind og til 3 andre fødselsdage samme måned. Derfor kan du i denne artikel finde 5 forskellige beauty gaver, der passer til et billigt prisniveau, men hvor gaven ser eksklusiv og fin ud.

5 Beauty Artikler til Dit Prisniveau!

1.’All Night Long’ i-Divine paletten fra Sleek MakeUP

Paletten fra Sleek MakeUP er i højt pigmenterede farver og perfekt til efterårets sæson. Prisen er spektakulær til sølle 105 kroner, men ser ud af meget mere, ikke sandt? Desuden passer farverne til alle hudtyper og toner, så der er ingen personer, som ikke ville kunne bruge paletten.

5 Beauty Artikler til Dit Prisniveau!

2. L'Oréal Age Perfect Intense Nutrition Serum

L’Oréal Paris formår at skabe et produkt, der ser virkelig dyrt og eksklusivt ud, uden at være det. Med en pris på 199,95,- slår den mange andre dyre serums, som gør præcis det samme. Køb denne gave til hende, der går op i nærende og styrkende produkter.5

5 Beauty Artikler til Dit Prisniveau!

3. NYX Prof. Makeup Matte vs Metals Lip Vault

Der er kommet ekstremt meget fokus på læber og der er en stigende produktion af forskellige læbekits. Mange kender de såkaldte Kylie Cosmetics lipkits, som har taget verden med storm. Til gengæld er de bare ret dyre, når der også kommer porto og told oveni. MEN heldigvis, er der lavet mange lignende produkter til en overkommelig pris. Fx er dette gavekit genialt til hende, som er helt obsessed med lipglosses. Den indeholder 6 stk. cream lipglosses og 6 stk. metal lipglosses og koster 265 kroner.

5 Beauty Artikler til Dit Prisniveau!

4. Spa of the world™ Relaxing Ritual Collection fra The Body Shop

Med denne luksuspakke, får du en body cream og en scrub til en sum af 425 kroner. The Body Shop har altid været ekstremt gode til at lave produkter i top kvalitet med et dyrt look, dog uden at være det. Denne pakke giver mulighed for hjemmespa og så er looket virkelig elegant!

5 Beauty Artikler til Dit Prisniveau!

5. British Rose Petal-Soft Gel Toner fra The Body Shop

Den sidste gaveartikel er en gel toner fra The Body Shop. Toneren indeholder ægte rosenblade og giver en straks blødere fornemmelse af huden. Flaskens design er elegant og rent og indholdet ser nærmest gudeligt ud. Med en god pris på 130 kroner egner den sig perfekt til en gave, der gerne må virke lidt dyrere, end hvad den egentlig har været.

Det var 5 produkter, der egner sig til gaver, som skal være på budget, men gerne må se eksklusive og lidt dyre ud. Husk at fx indpakningen også kan have stor betydning for indtrykket af gavens værdi, så brug gerne 5 minutter ekstra på det også!

Skrevet af Ann Celina F. Mathiesen

Del