Aniston

40 ting der bare skal ske i film

Undrer du dig tit over ting som sker i film, som er lidt uvirkelige?

SÅ er den gal igen. Jeg klager til Hollywood... Det kan bare ikke passe, at der fortsat er så mange irriterende fejl i deres film. Slet ikke når jeg som almindelig seer bliver ved med at falde over dem.

40 ting der bare skal ske i film
Jeg er normalt ikke sippet. Jeg elsker film og alle deres effekter. Hvis de altså virker troværdige. Men når det kommer til film med latterlige scener, der er så uvirkelige, at det halve kunne være nok, ja så er man tæt på at slukke helt for tv'et.

Jeg er åbenbart også lidt af en detektiv, hvad fejl angår i film. Jeg lægger mærke til de mindste detaljer. Ar i ansigtet, om de forsvinder ("Ringenes Herre"), vinduer der er smadret, og pludselig hele igen ("Spiderman"), eller jakker, der ryger af og på i hvert klip i samme scene ("Titanic").

I andre film, er det ikke fejl, blot visse scener, hvor det bare er så uvirkeligt det der sker, at jeg var nødt til at skrive dem ned. Her får du lige 40 forunderlige ting fra filmenes verden:

1. Det er altid muligt at finde en parkeringsplads, fluks udenfor hotellet/restauranten, hvor scenen udspiller sig.

2. Når der skal betales for en taxa-tur, griber skuespilleren direkte ned i pungen og tager den første og bedste seddel, som sjovt nok stemmer overens med taxameteret.

3. Tv-nyheder indeholder som regel en historie. der påvirker dig personligt, og bliver sendt præcis som tv'et bliver tændt.

4. Uhyggelig musik der kommer ovre fra kirkegården skal altid undersøges nærmere. Helst ved midnat.

5. Enhver lås kan dirkes op med et kreditkort, papirclips eller hårnål. Medmindre det er døren i en brændende bygning, og der er et barn indenfor.
ANNONCE
40 ting der bare skal ske i film
6. Hvis du beslutter dig for danse i gaderne, kan alle, der tilslutter sig samtlige trin du laver.

7. Alle bomber er fyldt med elektroniske ure med kæmpe røde digitale displays, der viser dig præcis hvornår bomben går af.

8. Skulle du ønske at være en tysk kriminel, er det ikke nødvendigt at snakke tysk. Det er nok at tale engelsk med dårlig tysk accent. Ligesom når tyske soldater er alene, vælger de også at tale engelsk sammen.

9. Når du først har lagt din læbestift, går den aldrig af. Ikke engang når du dykker på 12 meter.

10. Du kan se Eiffeltårnet fra hvilket som helst vindue, fra hvilken som helst bygning.

11. En politibetjent. der skal til at gå på pension, vil oftest dø på vedkomnes sidste arbejdsdag. (Specielt hvis familien har planlagt en fest den dag.) Detektiver kan også først løse sager, når de er suspenderet fra jobbet.

12. Flugtbiler vil stort set aldrig starte. Politibiler derimod starter nærmest før betjenten har sat sig ind. De skal også altid lave lidt drifting (glider tværs over kørebanen) så det bliver ekstra dramatisk.

13. Opholder man sig i et hus. der er hjemsøgt af klamme spøgelser, skal kvinderne altid undersøge sære lyde iført deres mindste negligé.

14. Når politiet holder udkig efter nogen fra bilen, sker der aldrig noget, før end der forsigtigt bliver sat mad og skoldhed kaffe på instrumentbrættet

15. Alle indkøbsvarer indeholder næsten altid en steg, som ligger øverst i en åben brun papirspose. (Når posen går i stykker, er det dog kun frugten der triller ud, helst appelsiner.)
ANNONCE
40 ting der bare skal ske i film
16. Normale eller grimme piger, kan blive skønhedsdronninger, blot ved at tage brillerne af og rode lidt i håret.

17. Hvis du er super udmattet efter en slåskamp med din modstander, venter han tålmodigt, går truende omkring dig, indtil du atter er klar til at kæmpe videre.

18. Hvis en mikrofon bliver tændt, er der gevinst i aflytningen med det samme.

19. Skydevåben er som barberblade. Løber du tør for kugler, smider du bare våbenet væk. Du vil altid kunne finde en ny.

20. Alle single piger har en kat.

21. Biler eksploderer, når de bliver ramt af et enkelt projektil.

22. Uanset hvor ødelagt et rumskib er på ydersiden, vil den indvendige tyngdekraft aldrig blive skadet.

23. Hvis du bliver jagtet gennem gaderne i byen, kan du altid søge dækning i en St. Patricks Day parade - på hvilket som helst tidspunkt af året.

24. Ventilationsskakter i alle bygninger er perfekte gemmesteder. Ingen vil tænke på at lede efter dig dér, og du kan frit flygte til en anden del af bygningen uden at lave larm og blive opdaget.

25. Du vil overleve hvilken som helst krig, medmindre du viser en eller anden, et foto af din elskede.

26. Prostituerede ligner altid Julia Roberts eller Jamie Lee Curtis. De har dyrt tøj og pæne lejligheder, men ingen alfons. De er venner med tøjbutiksindehaverne i byen, der er ligeglade med, hvad pigerne arbejder som.
ANNONCE
40 ting der bare skal ske i film
27. En enkelt strøget tændstik, er nok til at lyse et værelse op, på størrelse med et fodboldstadion.

28. Det er ikke nødvendigt at sige: "Hej" eller "Farvel" i en telefonsamtale. Et afbrudt opkald kan tilmed blive genoprettet ved at hysterisk tæve telefonen og gentagne gange råber: "Hallo? Hallo?"

29. En mand der skyder på 20 mænd, har større chance for at dræbe dem alle, end at de 20 mænd skyder på én gang. (Dette kaldes "Stallones lov".)

30. Når du slukker lyset og går i seng, vil alting i værelset stadig være synligt, bare i et stille blåt lys.

31. De fleste musikinstrumenter kan spilles helt uden at bevæge fingrene.

32. I stedet for at spilde kugler, foretrækker psykopater altid at dræbe fjenden med komplicerede bomber, farlige gasser, laser eller menneskeædende fisk.

33. Alle lagener ligger som et "L" over kvinden, og dækker hende op til armhulen. På manden der ligger ved siden af, dækker det kun lige op til taljen.

34. Alle kan finde ud af at lande en Boeing 747, så længe de har nogle fra kontroltårnet, som kan guide dem ned.

35. Mellem alle politiets efterforskninger, er det nødvendigt at besøge en stripklub. I hvert fald en enkelt.

36. Der er altid en motorsav til stede, når du skal bruge en.

37. Bilerne løber aldrig tør for benzin, altså medmindre de er hovedpersonen i en biljagt.

38. Samtlige fyre, der betjener benzintankene, i Mellem Amerika, har en rød klud hængende ud fra baglommen.

39. Alle teenage-fester har én af hver stereotypisk kultur til stede. Selv personer som er hadet og aldrig bliver inviteret til festerne.

40. "Hulk" kan løfte tanks og smadre huse med en hånd, men fortovet, han går på, sker der intet med.

Er du også ligeså irriteret som mig nu?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce