Aniston

4 tips til en vellykket julefrokost med arbejdspladsen

"Hav det sjovt, mor dig, men sørg lige for, at du ikke er nødt til at sige op efterfølgende.."

Julefrokosterne er over os, og for mange betyder det også en julefrokost med arbejdspladsen. Der er købt godt med øl, der bliver skålet lige rigeligt i snaps, og stemningen er god. Faktisk så god, at det er svært ikke at blive revet med. Og selvfølgelig skal du more dig! Men måske er det alligevel lige en god idé at have in mente, at det trods alt ér kollegaer, du er sammen med. Kollegaer, som du gerne skal se i øjnene igen på mandag.

Og førend du skynder dig at aflyse i frygt for at gøre noget dumt, så bare rolig - vi har her samlet 4 tips til dig, så du klarer dig igennem julefrokosten uden at sige op efterfølgende. 

ANNONCE

1) Find den perfekte balance mellem mad og sprut

Vi ved alle sammen, det ikke er godt at drikke på tom mave, men hvis du har spist din del (og måske mere til) af andesteg og sovs, så er det nok ikke specielt sandsynligt, at du kan bunde fadøl lige bagefter. I hvert fald ikke uden at undgå samme resultat, som hvis man putter Mentos i Coca Cola Light.. 

Jeps, den lader vi lige stå lidt..

Det kommer der ikke noget godt af, og du har rimelig sikkert ødelagt din aften. På den ene side undgår du unødigt pinlige situationer (medmindre nogen så dig brække dig i lårtykke stråler), men på den anden side undgår du også alt det sjove. Derfor: Find den perfekte balance mellem mad og sprut. 

via GIPHY

ANNONCE

2) Pas på snapsen

Den er ikke til at komme udenom: Snapsen. Den kommer altid på bordet, og selvom du takker pænt nej, så forvent gruppepres. Snaps hører julefrokosten til, og vi slipper ikke. Derfor kan vi lige så godt lære et par simple regler: 1) Snapsen skal være kold, hvis du vil være fuld 2) Snapsen skal være varm, hvis du vil nyde den. Husk det! Så skal det hele nok gå. 

ANNONCE

3) 'Jeg kunne jo lige være sammen med min kollega'-dilemmaet

For det første: Lad være. Bare lad være.

For det andet: Selvom du har en kæreste derhjemme, kan snapsen, de mange misteltene og den gode stemning måske risikere at have den effekt, at du kigger lidt ekstra på ham den søde kollega. Men helt ærligt, er det det værd? Nej. Hvis du stadig har lyst, så bare husk på, at han lige har spist x antal sildemadder med karrysalat og løg skyllet ned med snaps. 

Har du stadig lyst?

For det tredje: Hvis du er single, er det en vurderingssag. Få evt. hjælp fra en lidt mere ædru, fortrolig kollega. Har du længe haft et godt øje til ham? Eller er det kun, fordi du er fuld? At være sammen med en kollega er ikke nødvendigvis det værste, der kan ske, men overvej lige, om det nu også er det værd. Det kan blive ret akavet på kontoret på mandag. 

via GIPHY

ANNONCE

4) Husk det trods alt ér dine kollegaer

Selvom stemning er løs, og alle er i godt humør, så husk lige på, at det trods alt ér dine kollegaer. Det betyder ikke, du skal sætte dig alene i et hjørne i frygt for at dumme dig, men måske bare at skal lade være at være den første, der hopper op på bordet og smider trøjen i en (tror du) sexet dans. Du skal jo se dem igen på mandag.. Hav det sjovt, mor dig, men sørg lige for, at du ikke er nødt til at sige op efterfølgende.. 

God julefrokost!

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce