Aniston

4 måder at forkæle dig selv på

Når du forkæler dig selv, giver du også dig selv en pause fra travlhed og stress

Hvis du lever en travl hverdag, hvor du har mange ting at se til, kan du nemt komme til at glemme at forkæle dig selv en gang imellem. Ikke desto mindre er det vigtigt at gøre. Når du forkæler dig selv, giver du også dig selv en pause fra travlhed og stress.

Besøg en ansigtsbehandler

Hvis du godt kan lide at blive nusset om, kan du f.eks. booke en ansigtsbehandling. Hvis ikke det er noget, du har prøvet før eller har gjort så tit, vil du især nyde det. Det fede ved at gå fra sådan en behandling er, at du vil føle dig fyldt helt op på energi. Det er lækkert at ligge der og føle sig forkælet, fordi du ikke selv skal røre en finger.

Søg efter en kæreste

Selvforkælelse er en meget individuel ting, og derfor handler det egentlig bare om at lave noget af det, som du vil nyde at bruge tid på. For at forkæle dig selv kan du også vælge at hoppe på en af de mange dating sider og på den måde gøre chancerne for at finde en kæreste, og dermed én at nyde de mange glæder sammen med, bedre.

Hvis du allerede har en kæreste, og søger inspiration til, hvordan du kan forkæle jer begge, kan det i nogle tilfælde være en god idé med et pift. Dette kunne være i form af nyt sexlegetøj. Dette fås i mange forskellige former, farver og prisklasser.

Vær sammen med en god ven

Det lyder måske ikke i første omgang som selvforkælelse, men hvis du har været presset i en periode og trænger til at trække stikket, er det en rigtig god idé at lave en aftale med en god ven, som du ved, at du altid kan have det sjovt med. Når du er sammen med en, som du virkelig kan have det sjovt med, kommer du virkelig til at være i momentet og ikke tænke på meget andet. Efter sådan en dag med masser af grin og smil, vil dine batterier også være ladt op med fornyet energi.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce