Aniston

4 køb der fuldender dit outfit

Dette indhold er sponsoreret

Vi går lysere tider i møde, og derfor kommer der snart en ny sæson at klæde sig på til. Vi kan snart smide de store dynejakker og finde en let overgangsjakke frem. Men det kan være lidt af en jungle, når du står foran skabet hver morgen og skal finde på det næste gode outfit. Heldigvis, så kommer du langt med nogle få, gode og solide basis items. Du bør for eksempel altid have en hvid t shirt, et par blå jeans og en sort kjole i din garderobe. Klik her og find din næste yndlingskjole. 

Her giver vi dig lige et ekstra tip eller to, så dit outfit er fuldendt, når du skal ud ad døren. 

Den helt rigtige jakke

Jakken er det sidste, som vi tager på, når vi skal ud ad døren, og det er derfor den genstand, der fuldender vores outfit som det sidste. Derfor bør du altid vælge en jakke, der matcher dit outfit i længde og farve.

Det er dog vigtigt, at du ikke går på kompromis med komforten, når det kommer til overtøj. Det kan godt være, at du har en jakke, der er super smart, men hvis du fryser hele vejen på arbejdet, så bør du nok vælge en mere praktisk løsning.

En rummelig og flot håndtaske

Når du så har valgt jakken, så skal du have den perfekte håndtaske med. Det skal være en håndtaske, som kan rumme alle dine ting, mens den samtidig er flot og spiller godt ind med dit outfit. 

Når du vælger taske, så husk også at undersøge vejret, så det ikke pludselig begynder at regne, og du får ødelagt din yndlings accessories. 

Et sprøjt af parfume 

Når folk går forbi dig, så vil de helt sikkert lægge mærke til dit flotte outfit, din jakke og din taske, men du gør også et godt indtryk ved at have en specifik duft. Vælg gerne en parfume, som du føler passer til din personlighed. Det kan være, at den er let og frisk eller måske er den dyb og fræk?

Pas på med at sprøjte for meget parfume på. Hvis du kan dufte dig selv, så er det typisk en indikator for, at du har brugt for meget. 

Behageligt fodtøj, der får dig til at ligne en rockstjerne

Du tænker nok på dine høje støvler og dine stiletter, mens du tænker, hvor godt du ser ud i de sko. Men går du godt i dem? Det vigtigste er, at du er tilpas i løbet af dagen. Hvis du ikke går behageligt, så kan det sprede sig til din ryg og resten af kroppen. Der findes en masse flotte sko derude, som også er behagelig at gå i.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce