Aniston

4 gode grunde til at købe en iPhone X

Op til lanceringen af den nye iPhone X var der megen snak om, hvorvidt Apple ville overgå sig selv og give forbrugeren adgang til en smartphone med helt nye features og et nyt design. Vi blev ikke skuffede. Apple præsenterede den mest innovative smartphone siden 2007, hvor den ikoniske iPhone 3 første gang så dagens lys. På mange måder får du en fornemmelse af, at iPhone X er en telefon, som kommer til at sætte retningslinjerne for de kommende års udvikling, da den på flere punkter er et mageløst produkt. Læs med her, hvor vi giver dig 4 gode grunde til at investere i en iPhone X.

Ny forbedret skærm

Ved første øjekast vil du med det samme bemærke, at iPhone X ser anderledes ud, end du er vant til. Med en skærm, som nu er uden hjem-knap, er der blevet meget mere plads. Det kommer du til at sætte pris på - både når du tjekker Facebook og Instagram - men også når du blot skal nyde synet af din nye smartphone. Den har nemlig et lækkert udtryk, hvor den stærke skærm med Super Retina HD-skærm og en opløsning på hele 2436 x 1125 pixel nok skal sørge for, at billedet altid står skarpt.

Et kamera uden sidestykke

Hvis du ønsker at investere i en iPhone med et særdeles godt kamera, som tillige har et væld af ekstra funktioner, er dual-kameraet i iPhone X et godt bud. Kameraet har 12 megapixel, vidvinkel og optisk zoom, og du kan i øvrigt tage portrætter og selfies med den helt nye feature portrætlys, der giver enestående muligheder for at tage billeder i meget god kvalitet. Vær dog opmærksom på, at denne funktion stadig er under udvikling, og at de absolut bedste resultater opnås med hovedkameraet på bagsiden. Men hvorom alting er, er der tale om et kamera, som kan tilfredsstille selv den mest krævende instagrammer.

En iPhone med drøn på

Når du skal bruge din iPhone til lidt af hvert, og du ønsker at kunne afvikle krævende applikationer, der gør brug af eksempelvis iPhonens evne til på ordentlig vis at gengive AR eller augumented reality, er det naturligvis vigtigt, at den er udstyret med stærk hardware. iPhone X har en Apple A11 Bionic processer og dertil 3GB ram, hvilket gør den til den hurtigste af alle iPhones. Den er også kvikkere end topmodellerne fra andre producenter, hvilket du især kan mærke, når du skal åben og lukke både spil og programmer. Den håndterer tunge spil meget fornemt, og du oplever hverken lag eller andre problemer.

iOS er altid samarbejdsvillig

Om du bryder dig om Apples styresystem eller ej, er en smagssag. Hvis du godt kan lide at have absolut styr på, hvordan din telefon ser ud, og du samtidig gerne vil kunne ændre på alle mulige indstillinger, skal du ikke købe en iPhone X. Men hvis du sætter pris på et styresystem, som er fantastisk stabilt, og hvor risikoen for at installere malware er næsten nul, skal du holde dig til iOS. Det er yderst brugervenligt, og når du først har vænnet dig til det, kan det faktisk være svært at forestille sig, at du nogensinde har kunnet undvære det.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt