Aniston

3 tips til en skøn stue hvor du har lyst til at slænge dig

Dette er sponsoreret indhold


Når du har den samme indretning i mange år, kan det pludselig komme til at se kedeligt og gråt ud. Hvis du oplever dette, er det en god ide at skabe nogle ændringer, så du igen har lyst til at benytte det rum, som du ellers synes, er blevet en smule intetsigende. Hvis det er din stue, der trænger til en kærlig hånd, kan du med fordel læse med her, hvor du finder inspiration til, hvordan du kan skabe en stue, hvor du igen har lyst til at bruge din tid.

Hæng masser af smukke ting på væggene

Er der noget, der kan pifte et rum op, er det at hænge en masse smukke ting på væggene. Et tv er uundværligt i stuen, og derfor er dette en af de smukke ting, som du skal hænge op. Der findes mange flotte skærme fra blandt andet Samsung, som er værd at hænge op - også for syns skyld.

Foruden et tv er det bare med at hænge billeder og plakater op - hjemmetagede og -lavede såvel som købte. Du skal ikke være bange for at mikse rammer og farver. Dette ser særligt godt ud, hvis du vælger at lave en billedvæg. 

Naturligt lys og farver

Noget andet der kan gøre noget godt for rummet, er naturligt lys og farver. Farverne er nemme at tilføje. Dette kan du enten gøre gennem tekstiler, møblerne eller væggene - alt efter hvor meget farve du ønsker. Hvis du ikke tør udfordre stuen for meget med farver, er det en god ide udelukkende at gå med tekstilerne og måske et enkelt møbel eller to. 
Det naturlige lys får du bedst ind med gode, store vinduer. Hvis du ikke har lyst til at skifte dine vinduer ud, er et godt råd, at du ikke placerer noget foran dine vinduer eller store møbler i nærheden af dem, da dette tager meget lys. Noget der kan hjælpe med at sprede lyset, er spejle. Det kan derfor være en god ide at sætte et spejl op, der kan sende lyset lidt rundt.

Glem ikke planterne

Sidst men ikke mindst skal du sørge for, at der kommer noge liv ind i stuen, og dette kan du gøre med planter. Selvom du ikke er den store planteperson, og derfor ikke mener, at du kan tage vare på sådan nogle, skal du alligevel have planter i stuen. Der findes nemlig utrolig mange planter, der kræver minimal pleje og vanding, og det er disse du skal gå efter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE