Aniston

3 ting du kan lave på en kedelig regnvejrsdag

Det regner rigtig meget i Danmark. Det betyder, at man ofte må finde på noget at lave indendørs, medmindre en kold, kedelig og våd tur ud i det fri lyder appetitvækkende. Nej, vel? Her i artiklen har vi samlet tre forslag til, hvad du kan lave på en regnfuld dag, hvor du måske ikke er i dit mest kreative hjørne. Der er lidt til enhver smag – både bogstaveligt og i overført betydning. Vi håber, du finder noget, du kan bruge. Har du et godt tip, er du mere end velkommen til at dele det i kommentarerne. 

Find de gamle spil frem fra gemmerne

Hvornår spillede du sidst Sims, Crash Bandicoot eller måske et helt tredje spil, du forbinder med de gode gamle dage? I hverdagens stress og jag er det de færreste, der har tid til at sætte sig ned og spille de spil, vi så nostalgisk tænker tilbage på. Nu hvor du alligevel er indlagt til at kigge ud af vinduet på regnen, der falder, hvorfor så ikke tage chancen og genopleve de gode, simple tider? Selvom du måske ikke har de gamle spil liggende på loftet, kan du hente de fleste ældre spil online til næsten ingenting eller sågar gratis. Har du ikke noget særligt spil, eller vil du bare gerne prøve noget nyt, kan du prøve https://www.cozino.com/dk/, hvor de har tusindvis af sjove spil. 
 

DIY – brug din indre handy(wo)man

Du har sikkert set dem tusind gange før. De populære DIY-videoer. Men får du nogensinde gjort det selv? Eller kigger du bare ligesom mange andre med og lader dig inspirere, uden at der sker noget? Denne regnvejrsdag er tidspunktet, hvor det ændrer sig. Find de nødvendige redskaber frem fra skufferne, og indstil dit mindset til din indre handy(wo)man. Der kan snildt gå en hel dag med at klippe-klistre, hamre og male, og før du ved det af det, er regnen stoppet, og du kan komme videre med dit liv – i øvrigt rigere i form af det projekt, du har gennemført. 

Gå amok i køkkenet

Er du en vaskeægte foodie? Så skal du da bruge tiden, hvor du alligevel ikke skal lave noget, i køkken. Prøv nogle vilde opskrifter, du ikke ville have tid til i hverdagen. Mix nogle skøre ting sammen, eller giv dig selv en udfordring på noget, der tager tid og håndelag. Det er den perfekte måde at slå tiden ihjel, samtidig med at der forhåbentligt kommer noget velsmagende ud af det, som både du og din familie vil synes om. Så var regnvejrsdagen måske ikke så slem alligevel. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE