Aniston

3 ting du altid skal have i tasken

Både mænd og kvinder har for det meste en taske med på tur. Det kan være alt lige fra shoppeturen til byturen. Det er supersmart at have en taske med rundt, da man kan have alverdens ting med, og derudover er der mindre chance for, at tinger bliver væk eller bliver tabt. Men hvad er så de vigtigste ting, som man altid bør have med på farten?

#1 Kondomer

Ligegyldigt om man er mand eller kvinde eller noget helt andet derimellem, er det et must altid at have kondomer i tasken. Der er desværre en stigende tendens til, at især unge mennesker bliver testet positive for kønssygdomme. Her er og bliver kondomet det eneste præventionsmiddel, som beskytter mod seksuelt overførte sygdomme. Men kondomet er altså som sagt også et præventionsmiddel, der desværre heller ikke bliver brugt ret meget. Pas på dig selv og din krop ved altid at have et kondom klar, hvis heldet skulle være med dig. Hvis du ikke selv får brug for det, har du garanteret en ven/inde, der kan få brug for det. Klik her for at finde kondomer til din taske.

#2 Håndsprit

Nu er vi efterhånden ved at være godt vant til, at håndspritten er blevet en fundamental del af hverdagen. Men blot fordi vi ikke længere er underlagt diverse restriktioner fra regeringen, betyder det ikke, at man ikke bør blive ved med at bruge spritten. Mange steder har ikke længere så stort fokus på at have sprit tilgængeligt, men der kan du komme dem i forkøbet ved selv altid at have håndsprit i tasken. Ved at huske at spritte af kan du undgå måske undgå den næste forkølelse, og det er helt sikkert de få penge værd og den lille smule plads, som en lille håndsprit nu engang fylder i din taske.

#3 Plaster

Plaster fylder og vejer stort set intet i selv den mindste håndtaske, og alligevel er der ikke ret mange, der har plaster på sig. Forhåbentligt får du sjældent brug for plaster, men når man mangler et plaster, er det virkelig irriterende ikke at have det tilgængeligt. Man kan komme ud for alverdens mindre ulykker i løbet af dagen, og her er plastret bare den bedste redning. Plastret heler naturligvis ikke såret, men ligesom da man var barn og troede, at det faktisk gjorde det, så kan plastret tage en stor del af smerten.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce