Aniston

3 store sportsbegivenheder du kan se frem til denne sommer

Dette indhold er sponsoreret.

De fleste mennesker har i lang tid hungret efter lysere og varmere tider, og nu er sommeren endelig lige rundt om hjørnet. Men den sidste måned har dog budt på mere regn end sol, og man skal kigge langt ud i horisonten for at finde noget, der minder om sommer. Selvom vejret i øjeblikket ikke tillader mange udendørs aktiviteter, så er der heldigvis masser af andre ting at glæde sig til i løbet af sommeren. Hvis du er sportsinteresseret, kan du se frem til en sommer fyldt med masser af sport i fjernsynet, og vi kan garantere dig for, at du ikke kommer til at kede dig, selv hvis vejret bliver gråt og trist. Der er ingen tvivl om, at denne sommer bliver en sportssommer ud over det sædvanlige, og i artiklen herunder kan du læse om tre store sportsbegivenheder, som du med stor glæde kan se frem til denne sommer.

EM i fodbold

Den sportsbegivenhed, som du kan få glæde af først, er intet mindre end EM i fodbold, som bliver afholdt fra den 11. juni til den 11. juli. Har du styr på dine EM odds? Få de bedste em odds tipps 2021 lige her. Med kun få uger til kampstart er det meste af Europa i øjeblikket ved at færdiggøre de sidste forberedelser, således de kan blive helt klar til, at en af verdens største fodboldturneringer skal fløjtes i gang. For at markere turneringens 60 år bliver EM som noget nyt afholdt i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande, og her er Danmark altså udvalgt til at være ét af de lande, hvori der skal spilles kampe. Det betyder samtidig også, at det danske landshold skal spille alle sine kampe i gruppespillet i Parken i København. 

De Olympiske Lege

Hen mod sensommeren venter en af de største internationale sportsbegivenheder, nemlig De Olympiske Lege. I år bliver OL afholdt i Tokyo, Japan, og der er ingen tvivl om, at hele verden venter i spænding på, at OL skal begynde. Sportsbegivenheden har været længe undervejs, da den blev aflyst i 2020 på grund af covid-19. Nu skriver kalenderen 2021, og det betyder, at OL kan blive en realitet denne sommer, selvom der har været flere spekulationer omkring, hvorvidt det har kunne lade sig gøre at gennemføre så stor en sportsbegivenhed i år. Ikke desto mindre kan du godt begynde at glæde dig til at heppe på alle de dygtige danske atleter, som stiller op i diverse sportsgrene.

Tour De France

Mens EM i fodbold er i fuld gang, kan du også se frem til, at en anden stor sportsbegivenhed starter, nemlig Tour De France. Verdens største cykelløb har været tilbagevendende næsten hver sommer i mere end 100 år, og i år er altså ingen undtagelse. Cykelryttere fra hele verden står igen klar til at cykle lange distancer, bestige høje bjerge og kæmpe for at stå tilbage som nummer et efter cirka 20 etaper.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce