Aniston

3 sjove sportsgrene, som du kan begynde til i dag

Vil du gerne begynde at dyrke en ny sportsgren? Sport kan være en sjov måde at få masser af motion på. Der er masser af populære sportsgrene, hvor du får bevæget kroppen, mens du har det sjovt. Er du i tvivl om hvor du skal starte? Nogle sportsgrene er sjovere for begyndere end andre. Vi har samlet tre sportsgrene, som er oplagte valg til enhver, som gerne vil have mere sport og motion på dagsordenen.

Badminton - den elegante sport

Badminton er en elegant og sjov sport, som er oplagt til både begyndere og mere øvede. Når du spiller badminton får du bevæget hele kroppen. Du kan også spille badminton i par, og det kan være en sjov team-øvelse at spille med en god ven. I kan også vælge at spille 'Single' imod hinanden. Man skal ikke være god til badminton, før at man synes det er sjovt. Den lette fjerbold er nem at ramme, og du kan hurtigt føle dig som en champion - selvom du er nybegynder. 

Padel - en motionsform, som har taget verden med storm

Padel - eller padel tennis - er en relativt ny sportsgren, der har overtaget verden på rekordtid. Det er ikke tilfældigt, da padel er en sjov sport, som alle kan være med til. Der er ikke nogen stejl læringskurve, og derfor kan du hurtigt føle dig god til padel. Det er også én af grundene til, at padel så hurtigt er blevet populært. Du får brugt hele kroppen, og selvom padel ikke har det højeste intensitetniveau, så får du alligevel trænet muskler og kondition i løbet af et slag padel. 

Svømning - en våd klassiker

I Danmark skal man lære at svømme i folkeskolen, og mange danskere er udemærkede, når de skal svømme baner. Det varierer selvfølgelig fra person til person. Når det er sagt, så er svømning en sjov og meditativ motionsform, hvor du får brugt kroppen - helt uden at blive svedig. Du kan altid svømme baner i den lokale svømmehal, som er åben for alle. Bagefter kan du slappe af med en omgang sauna, og efterfølgende vil du føle dig træt i kroppen på den mest behagelige facon.

Hvis du er usikker i vandet, kan du også tage svømmelektioner, hvor du bliver trænet i de forskellige former for svømning. Det er også praktisk at kunne svømme i kystland som Danmark.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce