Aniston

3 hurtige til Emilie Schiøtt, som er ude med sit nye album 'After The Rain'

På albummet har hun fået selskab af både Bent Fabricius-Bjerre og Nanna Lüders

Trænger du til lidt ny musik at lytte til her til efteråret? Så kommer denne artikel som kaldet. I dag vil jeg nemlig præsentere dig for den 27-årige Emilie Schiøtt, som netop har udgivet albummet After the Rain. Emilie Schiøtt begår sig normalt i popmusikken, men på dette album kaster hun sig nu ud i noget helt nyt. Noget, der kombinerer flere genrer, men som også spænder over flere generationer, da hun på dette album får musikalsk assistance af både Nanna Lüders og Bent Fabricius-Bjerre. Ifølge Emilie Schiøtt har deres medvirken ikke blot givet pladen et kvalitetsstempel, men også bidraget til den musikalske alsidighed, som albummet består af.
 
I forbindelse med det nye album har vi fanget Emilie Schiøtt til 3 hurtige spørgsmål, så du kan lære hende lidt bedre at kende her. 
 
Beskriv dit nye album med 3 ord.
1. Oldschool (på den fede måde) 
2. Autencitet 
2. Kvalitet
 
Hvor får du inspiration fra?
Alle steder fra, men særligt fra ro! Når jeg lægger mig på puden om aftenen, er det tit der, ideerne vælter ind. Fx. skriver jeg tit ideer ned til sangtekster, efter jeg har lagt mig. Så må jeg lige hive telefonen frem. 
 
Hvad er dine håb for fremtiden? 
Mit største håb (karrieremæssigt) er at komme til at leve 100% af at lave musik. Jeg vil så gerne kun lave musik. Hele tiden, altid!
ANNONCE
Del

Seneste nyt