Aniston

3 gode tips til at få langt og sundt hår på en nem måde

Det er et ønske for mange kvinder at få langt og smukt hår. Det går dog op for mange, at det ikke er så nemt, som det ser ud. At få langt hår kan godt være en meget lang og krævende proces, hvis du samtidig ikke vil have, at dit hår ender med at se slidt ud. Spidserne skal jo klippes, og hvis du ender med at få tyndt og langt hår, så knækker det og vil i sidste ende ikke få det ønskede look. Der er flere gode råd på internettet, men hvad gør egentlig en forskel på dit hår? Nedenfor kan du læse om 5 gode tips til, hvordan du kan få langt og sundt hår. 

Gå til frisøren omkring fire gange om året

Det anbefales at gå til frisøren omkring fire gange om året, hvis du har langt eller skulderlangt hår. Det er dog forskelligt, og det er afgørende af din hårtype og mange andre ting. Har du tvivl, kan du altid søge mod en frisør. Katja Ø er en frisør med placering i Herning, der kan tilbyde dig noget rådgivning omkring dit hår. Her kan du netop også få klippet dine spidser og få gode tips til at holde dit hår vedlige. Det kan være, at du netop bor i området og søger efter en frisør i Herning. 

Vær opmærksom på, hvordan du sætter dit hår 

Det er en typisk og nem frisure at sætte sit hår op i en hestehale, når håret skal væk fra ansigtet. Noget ikke alle ved, er at det går ind og skader dit hår, og det er faktisk med til at gøre det mere slidt. Generelt er et godt råd at undgå at rive og hive mest muligt i dit hår. Hvis du ikke kan lade vær med det, og du har et arbejde, hvor håret skal være trukket væk, er det anbefalet at bruge en elastik uden metal, så du skader mindst muligt på håret.  

Hvor ofte bruger du shampoo? Hvilken? 

Nok det allervigtigste råd, er at være vågen omkring, hvilken shampoo, du bruger, og hvor ofte du vælger at vaske dit hår. Er den god til dit hår? Det er bedst at undgå en shampoo, der har for mange parabener og skadelige SL-sulfater. For mange kan det føles nødvendigt at få vasket sin hår hver dag eller hver anden dag, og en god tommelfingerregel er at vaske sit hår omkring 2-3 gange om ugen. Det er ikke rart at have fedtet hår, men dit hår vil vænne sig til at blive vasket de 2 gange om ugen med tiden. Når du vasker dit hår, er det ikke kun snavs der forsvinder. Det er faktisk også de naturlige olier, der er med til at give dit hår et glansfuldt udseende. Disse olier er også med til at gøre håret sundt.


Husk du altid kan kontakte en frisør for yderligere information. Et godt bud herpå vil være frisøren i Herning, Katja Ø. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt