Aniston

3 gode råd til håndværkertilbuddet

Er du kommet til den milepæl hvor du kigger efter en ny bolig, økonomien er i plus og et eventuelt banklån er blevet godkendt? Så er det nok på tide at kontakte ejendomsmæglerne og gå på jagt efter drømmeboligen.

Boligmarkedet er fortsat i stor vækst, det betyder gode salgspriser for sælgere og høje købspriser for køberne. Hvis du har hænderne skruet godt på, er der rigtigt meget at spare ved at lave køb af en bolig i håndværkertilbud kategorien.

Det er ofte langt billigere

Hvis du er en tilbudshaj eller bare vant til at ordne alt boligen selv, er et håndværkertilbud nok lige noget for dig. 
Et håndværkertilbud er en bolig som meget ofte mangler en kærlighånd og som regel mangler at få ordnet en del ting. Mange gamle københavner boliger er stadig præget af det er et tidligere arbejdsmiljø som boligerne har et præg af. Grundet deres ringe stand er der meget ofte store summer at spare ved at kigge efter ”Håndværker tilbud” reklamerne.

Hvis man finder håndværkertilbuddet man mener har det rette potentiale til at blive ens drømmebolig, er det vigtigt man tager hjem og regner på det. Man skal altid på forhånd regne med det er typisk, at man minimum skal skifte dørene og vinduerne, de er som regel meget gamle og måske er træet i dørene ved at rådne. Hertil kommer væggene og gulvet, det er vigtigt man ser på helhedsbilledet og ikke falder for den lave pris. Dog er der som udgangspunkt mange penge at spare ved at købe et håndværkertilbud.

Er projektet blevet købt kan man med fordel kigge på nettet efter de bedste tilbud. Hvis vinduerne og dørene skal skiftes, kan du med fordel selv montere dem.
Inde på bedst-billigst.dk kan du finde nogle rigtig gode tilbud på højkvalitets døre og vinduer. Inde på deres hjemmeside har de lavet en guide på hvordan de skal monteres, så du kan spare så meget som muligt.
Dertil kommer man jo ikke udenom manden i huset vil føle sig som en handyman når han først begynder.

Byg drømmen efter dit hoved

Når du køber en bolig som et håndværkertilbud har man en enestående mulighed for at vælge alt efter ens egene beslutninger og ønsker.
Som regel skal der udskiftes vinduer, døre af forrådnelse grundet alderen eller kan de også blot være alt for falmet. Der er højest sandsynligt noget murerarbejde som mangler at blive udført, hertil skal der dampes vægge, opsættes filt og males.
Det vil altså sige, at når du køber dit håndværkertilbud sætter kun du og budgettet grænser for hvordan din næste bolig bliver. Du kan helt selv vælge udseendet af soveværelserne, børneværelserne og køkkenet.
Med andre ord kan din drømmebolig blive en realitet hvis du vælger gør det selv projektet, man skal dog huske at der meget ofte skal bruges meget tid på det. Der skal derfor tages højde for at der ikke er tid til meget andet.

Kend dit køb

Det er altså når du finder din næste drømmebolig, at du vurderer helhedsbilledet. Det er vigtigt du ved hvad du køber, hertil ville det være bedst at have en evt. fagmand med ude som kan vurdere lejlighedens stand, og professionelt kan vurdere hvad den mangler. Det er vigtigt man sikre sig man ikke køber en bolig og pludselig finder ud af det var et større projekt end regnet.
Det kan dog være svært at finde præcis den rette bolig som matcher dine ønsker uden hjælp.

Man kan derfor med stor fordel finde en god ejendomsmægler som kan hjælpe med at sælge sin gamle bolig for jagten efter drømme projektet. Ejendomsmægleren skal arbejde gennemsigtigt for at du som kunde også kan få så meget ud af ham som muligt. Hertil er det vigtigt man finder en ærlig ejendomsmægler, hos boligtilbud.dk har de ejendomsmæglere som kan hjælpe dig med at sælge din gamle bolig for at realisere din drøm om en ny bolig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt