Aniston

3 gaver til mænd, du ikke kan gå galt i byen med: Jakkesæt, chinos og ure

Skal du give en gave til manden, der har alt og intet ønsker sig? Der findes ikke meget, der er mere frustrerende end at skulle give en gave til en, som ikke ønsker sig noget – for vi vil jo altid gerne ramme plet med de gaver, vi giver.

Når vi spørger om en ønskeliste, får vi ofte en: “Jeg mangler ikke noget” eller en “Jeg ønsker mig ingenting” tilbage – og så står man der og tænker: “Hvad køber jeg dog?!”

Er du i tvivl om, hvad du skal give manden der har alt? Her får du tre bud på gaver, du umuligt kan gå galt i byen med. 

#1 Et klassisk jakkesæt eller dele af det

Alt efter dit budget og din relation til manden kan du med fordel give et jakkesæt eller en eller flere del af et jakkesæt i gave. Enhver mand bør have et jakkesæt i garderoben, og har han allerede et hængende, skader det ikke med en habitjakke eller et par jakkesætsbukser mere. 

Du kan få fingrene i jakkesæt i vidt forskellige prisniveauer fra mange forskellige mærker, så det burde være muligt at finde noget, der matcher dit budget. 

#2 Et par chinos, som passer til alt

Har du hørt om chinos før? Det er et par klassiske bukser, som har en lang, lang historie bag sig – de er nemlig et produkt af den spansk-amerikanske krig. 

Chinos er igennem årene blevet kendt som et par pæne og praktiske bukser, der kan bruges til lidt af hvert. Chinos går sig nemlig godt som bukserne i et jakkesæt, men de er også geniale til uformelle begivenheder og hverdag sammen med eksempelvis en t-shirt

#3 Et flot ur fra et godt mærke

Urverden er svært at navigere i, og ofte er det kun de store navne, der vinder indpas. Og det er en skam, for der findes mange gode mærker på markedet. Det er rigtigt nok, at mærker som Rolex og Omega er store spillere på grund af det store håndværk og den lange historie bag de to brands – men det er de færreste af os, der har budget til Rolex og Omega. 

Tag et kig på de ure, du har mulighed for at købe indenfor dit budget – og overvej, om ikke det kunne være en flot gave. Alle mænd kan bruge et ur, og et ur er en genial gave til især de større begivenheder eller runde fødselsdage. Du kan eventuelt vælge at få indgraveret årstal eller lignende i uret, så han aldrig glemmer, hvornår eller hvem der gav ham uret.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce