Aniston

3 forsikringer, du bør tegne: Indbo-, ulykke- og bilforsikring

Forsikringer. For nogle er det en jungle at finde rundt i, og for andre er det pærenemt at finde hoved og hale i de forskellige slags forsikringer. 

Er du en af dem, hvor det løber en smule koldt ned ad ryggen, bare der er nogen, der siger ordet forsikring? Simpelthen fordi det er svært at overskue, hvilke slags forsikringer der er en god ide at have tegnet? 

Bare rolig, læs med her, hvor vi ser nærmere på, hvad en bilforsikring, indboforsikring og ulykkesforsikring er ? og hvorfor de er gode at have, når uheldet er ude. 

Er du bilejer? Med en bilforsikring kan du køre trygt på vejene 

Måske har du hørt om både kaskoforsikring og ansvarsforsikring, når der bliver talt om bilforsikring? Forskellen på de to er, at en ansvarsforsikring er lovpligtig – det er en kaskoforsikring ikke. 
 

En ansvarsforsikring er lovpligtig og dækker over skader på: 

  • Mennesker 
  • Andre menneskers køretøjer 
  • Andre menneskers ejendele 
ANNONCE

En kaskoforsikring er ikke lovpligtig, men dækker over: 

  • Skader på det forsikrede køretøj 

Selvom en kaskoforsikring ikke er lovpligtig, er den altså stadig god for dig at have, hvis der skulle ske noget en dag, hvor du er ude at køre. Det vil give dig den største tryghed, når du kører rundt, hvis du ved, der er styr på din bilforsikring. 

Og bare rolig, du behøver ikke være bange for, at du er nødt til at have en bilforsikring, der involverer alt muligt, du alligevel ikke har brug for. Hos mange forsikringsselskaber kan du skræddersy din bilforsikring efter dine behov. 

Med en indboforsikring er du sikker på at være dækket, hvis du oplever tyveri eller uheld 

Har du oplevet, at din smartphone er blevet stjålet på en bytur? Man ved aldrig, hvornår uheldet rammer ? men når det gør, er det rart at være forsikret. 

Er det uheld som en stjålet telefon eller indbrud i dit hjem, du kommer ud for, er det godt at have en indboforsikring. Det er nemlig den slags uheld på materielle ting, den går ind og dækker. 

Har du en indboforsikring, skal du med andre ord ikke frygte, at du selv skal have penge op af lommen, hvis du eksempelvis skulle være så uheldig, at der opstod brand, vandskade eller andet ubehageligt, som kunne gøre skade på dine ejendele. 

En ulykkesforsikring giver ro i maven

Det er ikke rart at tænke på, hvis du skulle være så uheldig at blive involveret i en ulykke. Desværre er det nødvendigt at tage sine forholdsregler med en god ulykkesforsikring, som går ind og dækker, hvis der skulle ske noget. 

En ulykkesforsikring går ind dækker økonomisk, hvis du for eksempel skulle komme ud for en tandskade, få en skade på dine briller eller opleve varige mén efter en ulykke. 

Har du en ulykkesforsikring kan du sove trygt om natten ved tanken om, at der er et sikkerhedsnet, som nok skal gribe dig rent økonomisk, hvis du engang skulle komme ud for en ulykke. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce