Aniston

2900 blah

Mit navn er blah, og så meget ved jeg...

I en måned har tv3s nye, "store" serie "2900 Happiness" rullet hen over skærmen og fortalt alle os middelklassefolk hvordan livet hos de rige i Hellerup er.
2900 blah
For lige at give et resumé af serien so far, så er en afbrændt model Majse (Sofie Lassen-Kalkhe) blevet gift ind i familien Von Bech, der har røven fuld af penge. Majses svigerfar Karl Erik (Keld Nørregaard) går på pension og Majses bror Sten (Jesper Lohmann) overtager KE Invest. Dette er Karl Eriks søn Jan Erik (Peter Reichardt), der har datteren Mercedes (Christiane Schaumburg-Müller) fra et tidligere ægteskab, og hans kone Benedikte (Malene Schwarz) ikke tilfredse med og de gør nu hvad de kan for at få afsat Sten.
 
Sten, hans kone Hanne (Susanne Storm) og deres datter Fraja (Mia Nielsen-Jexen) flytter til Hellerup og Fraja bliver forelsket i Simon (Søren Bregendahl) der er Mercedes ekskæreste. Mercedes er Paris Hilton op af dage - hun skaber splid, fester og er en rigtig bitch.

Hvis man krydrer det ovenstående med et selvmord, små intriger hvor jorden lige pludselig er frossen for alle og enhver og en lille smule sex, så har man historien so far.
 
Jeg har forsøgt, jeg har virkelig forsøgt, men det er da noget af det værste gang følelsesporno der længe er blevet vist på dansk tv. Jeg har indtil videre ikke misset et eneste, for jeg har et desperat håb om at der vil ske noget interessant eller at serien vil bevæge sig væk fra det grænseløse pinlige. Jeg må dog nok sande, at dette aldrig vil ske.
 
Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har siddet og krummet tær over Søren Bregendahls manglende talent, når det gælder skuespil. Den mand kan jo ikke andet end at synge, hvilket han også okay, men han burde holde sig til det.  
 
Jeg troede at tv3 havde lært af deres brøler med "Hvide løgne", der desværre overlevede i tre år (1998 - 2001), at man ikke skal lave sådan engang meningsløst hø, der kun har til formål at spille vores tid. Man må dog give tv3 kredit for at have fået indfanget nogle af de kendte danske skuespillere, men når historien i sig selv er pinlig, så kan deres ellers nogenlunde gode præstationer ikke redde serien.
 
Alt i alt så fortjener serien en karakter på minus to, men da vores karaktersystem ikke kan klare negative tal, så må jeg nøjes med at give den nul. Jeg er godt klar over at I langt fra er enige med mig, så bare slagt mig - jeg kan klare det!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce