Aniston

2005: Året der gik

It's a strange, strange world

Hvert år hører man og underlige og mærkværdige hændelse og 2005 var da heller ikke et anderledes år på den front. Her er et lille udpluk af hvad der skete af mærkelige ting i det forgangne år.
2005: Året der gik
Keep it clean
I Storbritannien afslørede den 29-årige Penny Weyn-berg sin nok mest beskidte hemmelighed - hun har ikke vasket sit hår i 11 år. Dog redder hun det igennem hver dag for at fjerne skidt og lugt, og et par gange om året bliver det lige renset med vand.

Det sker kun i Amerika
Taxachaufføren, Behrouz Nahidmobarekeh, fra Dallas i Texas blev anklaget for angiveligt at have drysset tørrede ekskrementer på wienerbrødet i en for-retning. Anklagerne fandt ved siden af hans seng en lille bunke af ekskrementer, men det er uvist, om han tørrede dem i mikroovnen, eller om han bare lod dem ligge frit fremme.

Mutant fisk
Nogle folk fra Syd Korea fik sig et gevaldigt chok i januar. De havde fundet to fisk, der havde men-neske-ansigter. Det viste sig at være en krydsning mellem en karpe og en læderkarpe, og igennem de sidste mange år er deres ansigt blevet mere og mere markant.

Netdating - no good
Et gift par fra Jordan, der havde lidt knas i ægte-skabet, var begyndt at søge andre græsgange - de var tyet til cyberspace. Hver især var de begyndt at flirte med en anden over Internettet og havde aftalt at mødes med vedkommende. De blev begge meget overrasket, da de fandt ud af, at de var gift med hinanden.

"Please sign here Mr. Dick Head"
Den britiske bank, NatWest, fik røde øre, da de sendte en kunde et debit card med det lidt uheldige navn, "Mr. Dick Head". Kunden opdagede det dog først, da han skulle til at betale for nogle varer i det lokale supermarked, og han blev så pinligt berørt, at han måtte forlade stedet uden varerne.

Vibrerende pakke
Et posthus i Tyskland modtog en vibrerende pakke, der samtidig sagde en mærkelig lyd. Der blev straks slået alarm, og et bombehold blev tilkaldt. Modtageren af pakken blev kontaktet og tvunget til at fortælle, hvad pakken indeholdt - en lolitadukke med vibrator.


Spurven sidder stumt bag kvist
En lille gråspurv blev brutalt likvideret, da den ved et uheld kom til at ødelægge et rekordforsøg med dominobrikker. Den fløj ind af et vindue i et kongrescenter og væltede 23.000 brikker. Arrangørerne var så gale, at de skød den lille fugl.

Som en hyldest til den nu afdøde fugl har man valgt at udstoppe den sætte dem på museum. Derudover har fugleelskere også lavet hjemmesiden: www.dodemus.nl til minde om den lille fugl, der måtte lade livet for et rekordforsøg.
ANNONCE
2005: Året der gik
Eksploderende slange
Parkbetjente i Florida fandt en næsten fire meter lang, eksploderet pytonslange med en alligator stikkende ud af midten på den. Slangen har forsøgt at angribe alligatoren og derefter prøvet at spise den, men desværre gik det ikke helt som slangen kunne have ønsket sig.

Play it again Sam
Hundeejere verden over sørgede, da nyheden om at "Sam" var død blev offentliggjort. "Sam" er tre gange blevet kåret som det grimmeste kæledyr i Amerika, og han er bestemt ikke et syn for sarte sjæle. "Sams" ejer har efter hans død udtalt: "I don't think there'll ever be another Sam. Some people might think that's a good thing."
ANNONCE
Del

Seneste nyt