Aniston

20 grunde til at han mister lysten

Ikke i aften skat!

Mænd kan faktisk godt (en sjælden gang) sige nej til sex. Her er 20 turn-off"s som kan være årsagen til, at han mister lysten:

1. "Lad os få det overstået"-holdningen. Betragter du sex som en pine der bare skal overståes, så er sandsynligheden for, at fyren skrider efter et kort stykke tid ret stor.

2. Kvinder, der aldrig tager initiativ til sex. Det viser manglende interesse for sex, og kan gøre manden frustreret, når det hele tiden er op til ham at tage det første skridt.

3. Kvinder, der opfører sig, som om de er ukendte med en mands krop. Det er meget muligt, at du synes den mandlige anatomi er underlig, ja måske endda skræmmende, men at vise det kan nemt gøre situationen lidt akavet. Der skal mere til end kys for at skabe et pirrende forspil.

4. Kvinder, der gør en mand ansvarlig for sine orgasmer. Eftersom mange kvinder har svært ved at få orgasme, så er det jo noget af et ansvar at lægge på den stakkels fyr. Sandsynligheden for at du får en god seksuel oplevelse er meget afhængig af, om du selv deltager.

5. Kvinder, der er seksuelle færdselsbetjente i sengen. Styrer du alting i sengen? I afmålte mængder kan det være hot, men hvis du hver gang kommanderer hver enkelt bevægelse fyren skal gøre, så sender det signalet, at du ikke tror han kan finde ud af noget på egen hånd. Desuden er det generelt irriterende at høre på i længden.

6. Det seksuelle lig. Det er lidt kedeligt gang på gang at dyrke sex med en, der er fuldstændig passiv i sengen. Og sandsynligheden for at det også bliver kedeligt for dig er større, jo mindre du deltager.

7. Det seksuelle sludrechatol. Kvinder, der taler for meget i sengen. Hold mund!

8. Kvinder, der ikke plejer sig selv. Giver vel sig selv, sørg for en høj personlig hygiejne, hvis du da ønsker, han skal røre dig uden gummihandsker.

9. Kvinder, der ikke kan lide deres egen krop og kritiserer sig selv. Vi ved vel alle, hvor irriterende det kan være gang på gang at høre den samme person beklage sig over sit udseende.

10. Kvinder, der bekymrer sig for meget om deres udseende. Det virker hæmmende på stemningen i sengen, hvis du hele tiden bekymrer dig om, hvordan du ser ud, når du ligger nøgen i en eller anden sex-stilling.

11. Kvinder, der ikke kan lide, at en mand giver dem oralsex. Lægger ligesom en dæmper på situationen, hvis du viser afsky overfor at få oralsex - hvorfor sige nej til noget der (forhåbentligt) er til din egen fordel.

12. Kvinder, der savler, når de kysser.

13. Kvinder, der er alt for alvorlige. Sex skal ikke være dyb alvor, men nærmere sjovt og spændende.

14. Kvinder, der er hjælpeløse og klynger sig til en mand. Lidt modspil skaber en mere sensuel elektrisk stemning.

15. Dumme, overfladiske kvinder. Ved et one-night-stand kan fyren sikkert godt se gennem fingre med, at du ikke just er den hurtigste knallert på havnen, men i et længere forhold så er det altså mere sexet, hvis du har lidt brikker at flytte med.

16. Kvinder, der kun interesserer sig for mandens økonomiske status. Svarer vel til hvis han kun var interesseret i dig pga. dine store bryster - det er en ufed følelse.

17. Kvinder, der bruger deres seksualitet til at manipulere med mænd. "Skat, hvis du tager med op og besøger mine forældre i aften, så lover jeg at du får sex, når vi kommer hjem". Sex er ikke en handelsvare.

18. Kvinder, der taler om deres tidligere elskere. Mænd hader at høre om ex"en - det gælder ikke kun i sengen, men over alt!

19. Kvinder, der ikke er seksuelt spontane. Sex bliver kedeligt, hvis det hele tiden skal planlægges.

20. Kvinder, der går i grimt undertøj. Du gider da heller ikke se fyren i grimt undertøj, så selvfølgelig tænker han det samme. Sloggi er no go!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce