Aniston

2 tips til at få de lange efterårsaftener til at gå nemmere

Sommeren i Danmark er forbi for denne gang, og det kolde og blæsende efterår har taget over. Det betyder lange, mørke, kolde aftener i omkring et halvt års tid. For nogle er det ensbetydende med hygge, men for andre er det ensbetydende med et halvt års kedsomhed, hvor man bare venter på at det igen bliver lunere i vejret, så man kan komme udenfor og nyde det.

Foretag dig noget nyt

At komme igennem efterårs- og vintermånederne kan være ganske hårdt for den slags mennesker, der ikke bryder sig om denne årstid.

Hvis du hører til denne gruppe, får du her to gode tips, som du alene, eller du og din partner, kan kaste jer ud i, og som givet vil få de lange efterårsaftener til at føles kortere og noget mere spændende.

1. Udforsk hinanden intimt med sexlegetøj

De mange mørke, kolde efterårsaftener er oplagt til at lære hinanden endnu bedre at kende intimt. 

Måden, I kunne gøre det på, kunne være ved at kaste jer ud i frække eksperimenter, der involverer sexlegetøj. Er I ikke så erfarne ud i brugen af sexlegetøj, kan det anbefales at gå stille og roligt frem, og måske lægge ud med en helt almindelig dildo.

Vil I gerne prøve noget, der er lidt mere anderledes, end hvad I er vant til, så kan man i dag få et meget diversificeret sortiment af dildoer i alverdens former, farver og størrelser.

Dette inkluderer fx kæmpe dildoer, dobbelt dildoer, og dildoer, der ligner en ægte penis, med markeringer af blodårer og penishoved.

Vil man have en helt unik oplevelse, er det desforuden muligt at få dildoer, der er lavet af glas, hvilket virkelig giver nogle spændende anvendelsesmuligheder. Glasdildoer, formår nemlig at holde rigtig godt på temperaturen, og dette gør at man kan bruge den enten afkølet, eller opvarmet ved henholdsvis at lægge den i fryseren, eller i varmt vand i 5-10 minutter.

Herefter, når man bruger den, får man en helt speciel onanioplevelse, som man ikke oplever med andre dildoer.

Så hvis dette lyder som noget, der kunne være interessant for dig og din partner, så kan du finde både den naturtro den ”almindelige” og glasdildoen hos webshoppen privateplay.dk, som også forhandler en masse andet spændende sexlegetøj i absolut højeste kvalitet.


2. Bag dine egne brød


Hvis det skal være noget, der ikke foregår under dynen i soveværelset, så kan man naturligvis også give sig i kast med noget helt andet for at fordrive de lange, mørke efterårsaftener.

Hvorfor ikke begynde at bage dine egne lækre brød?

I de senere år, er bagning af brød med især surdej blevet en ting, som man ser at flere og flere tager til sig, især på Instagram, hvor der nærmest er gået en sport i at kunne fremvise det mest lækre brød med den flotteste skorpe. 

Brødbagning er en både sjov og kreativ og hyggelig hobby. Og så er der bare et eller andet tilfredsstillede ved at byde på sit eget hjemmelavede brød til venner og familie. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce