Aniston

109 cm herlighed

4 år og pludselig en stor, stor dreng, der mangler ny garderobe!

Lionel Kids Vest til de der kølige dage i starten af efteråret og fede Aldrik jeans i slim snit - begge fra Name It. - 109 cm herlighed Lionel Kids Vest til de der kølige dage i starten af efteråret og fede Aldrik jeans i slim snit - begge fra Name It.
Lige inden Lillemanden fyldte 4 år, var vi på besøg hos lægen, hvor 4 års undersøgelsen og vaccinationen skulle klares. Her fortalte lægen, til min store overraskelse, at den lille mand måler hele 109 cm.

Så tro da pokker, at han nærmest er sprunget både str. 98 og 104 over uden overhovedet at se sig tilbage.

Nuvel, så er sønnike, der kun lige er fyldt 4 år, så tilsyneladende lige så lang som en 5-årig. Det betyder, at vi endnu engang skal til at skifte mere eller mindre hele garderoben ud. Det er dyrt, men det er også lidt spændende. Specielt fordi han nu efterhånden kan komme op i de størrelser, hvor tøjet begynder at være rigtig sjovt.

Jeg har allerede shoppet lidt lækkerier i H&M og har desuden lige "window shoppet" lidt hos bl.a. Name It, hvor man jo kan få ret meget tøj til ret så ok penge. De har faktisk en del rigtig fine ting i deres nye AW14-kollektion, som passer til en 4-årig med vokseværk. Nu er han jo pludselig ikke længere det, de kalder Mini Boy, men en rigtig Kids Boy!

Som bonus er der ofte elastik i livet i deres bukser, hvilket som regel er et must, fordi selvom man sprænger sin vækstkurve, så følger vægten ikke helt med.


De nye, fine sager lander i handlen hos Name It i løbet af august og september.
ANNONCE
Cool band-tee med KISS model Lock og fed denimskjorte model Ankor fra Name It. - 109 cm herlighed Cool band-tee med KISS model Lock og fed denimskjorte model Ankor fra Name It.
Fede slim joggere model Vasir og alsidig cardigan model Velton - også fra Name It. - 109 cm herlighed Fede slim joggere model Vasir og alsidig cardigan model Velton - også fra Name It.
Del

Seneste nyt

Annonce