Aniston

10 years of DANSK, a decade of Danish fashion

DDC, Kim Grenaa og Uffe Buchard står bag en tidsrejse gennem de sidste 10 år i dansk mode.

Uffe Buchard er en af navnene bag den nye udstilling. Her coacher han modeller ved Benedikte Utzons modeshow under modeugen i København. - 10 years of DANSK, a decade of Danish fashion Uffe Buchard er en af navnene bag den nye udstilling. Her coacher han modeller ved Benedikte Utzons modeshow under modeugen i København.
Kim Grenaa, Uffe Buchard og Dansk Design Center har indgået et samarbejde om en helt speciel særudstilling, der har fået navnet ”10 years of DANSK – a decade of Danish fashion”.

Udstillingen er en kronologisk tidsrejse gennem de sidste 10 år i dansk mode og vises fra i morgen den 27. januar og frem til den 4. marts 2012.

DANSK gennem ti år
Det er netop 10 år siden, at de to kreative iværksættere og mode-herrer Kim Grenaa og Uffe Buchard skabte det internationale mode- og livsstilsmagasin DANSK Magazine.

Magasinet lever stadig og har til formål at skabe en platform for dansk mode i udlandet samt at sætte dansk mode i en international kontekst.

Forståelse for danske modehistorie
Siden 2002 er det blevet til 27 udgivelser af DANSK Magazine, der i dag distribueres på seks kontinenter to gange årligt. 

"Vi er overordentlig stolte over at kuratere denne udstilling i samarbejde med Dansk Design Center og håber, at den vil fremme publikums forståelse for nyere tids dansk modehistorie samt give et tydeligt indtryk af den særlige dna, der momentant definerer dansk mode,” udtaler Kim Grenaa & Uffe Buchard, som er grundlæggere og redaktører af DANSK Magazine.

I anledningen af DANSK Magazines 10 års jubilæum åbner særudstillingen ”10 years of DANSK - a decade of Danish fashion”. Udstillingen viser det forgangne årtis modehistorie.


Udstillingen "10 years of DANSK - a decade of Danish fashion" løber fra 27. januar til og med 4. marts 2012. Adressen er Dansk Design Center (DDC), H.C. Andersens Boulevard 27, KBH V.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce