Aniston

10 ting du sikkert (også) gjorde, da du var på Arto

Vi har vel alle lavet "Arto-Pistolen"

Før der eksisterede Facebook og Instagram, var der Arto. Hvis du var teenager i 00’erne, er du sikkert en af de mange, som dokumenterede dine mest cringeworthy øjeblikke på siden. Lige fra at skrive profiltekster, hvor der var fakta om dig selv og stod udtryk som ”tag mig som jeg er eller lad mig være” til profilbilleder, hvor du lavede trutmund og havde hånden placeret på håret.

Her er 10 ting, du sikkert (også) gjorde, da du var på Arto.

ANNONCE
  1. Skrev smileyer som xD og :b og lavede et hjerte sådan her <3.
  2. Modtog beskeder fra drenge, hvor der stod ”kiggede” eller ”kom lige forbi”. Du svarede ”kiggede igen”, ”i orden” eller ”okay” alt efter, hvor interesseret du var i at skrive med dem.
  3. Lagde billeder op af dig selv, der var taget igennem spejlet. Tilfældigvis var du iført din Dolce&Gabbana bluse.
  4. Slettede alle beskeder i din gæstebog undtagen dem, hvor dine venner havde skrevet søde hilsner, der inkluderede udtryk som ”du betyder alt for mig”, ”du er mit et&alt” og ”jeg elsker dig overalt på jorden”.
  5. Skrev profiltekster, hvor du rangerede dine veninder efter bedste veninde, anden bedste veninde og så videre, og din bedste URL veninde var selvfølgelig også nævnt. Nedenunder stod der ”mangler du?”
  6. Kun nævnte hvilket tøj, du havde på i dit humør, hvis du var iført din WeSC eller Papfarspige sweatshirt.
  7. Altid skrev deprimerende kryptiske tekster i dagens nedtur om andre uden at nævne deres navne, hvilket fik alle dine venner til at frygte, at det handlede om dem og fik dit liv til at se ud som fyldt med drama og problemer.
  8. Holdt øje med såkaldte fakers, som var folk, der havde taget dine eller dine venners profilbilleder og fremstod som om, det var dem selv.
  9. Fik din profil midlertidigt spærret, fordi du skændtes med hende der pigen fra den der skole, selvom I aldrig havde mødt hinanden. Du kunne selvfølgelig ikke undvære Arto, så du lavede en ny bruger, imens du ventede på, at din oprindelige blev låst op igen.
  10. Og nårh ja, så havde du måske også et par billeder af dig selv, hvor du lavede Arto-pistolen.
ANNONCE

Hvis du er interesseret i flere akavede øjeblikke fra Arto, kan du se et arkiv over gamle profiltekster her.

Del

Seneste nyt

Annonce