Aniston

10 ting, du kan lave, når sommeren viser sig fra sin mere regnfulde side

Det behøver slet ikke være kedeligt!

Sommer i Danmark er skøn! Når vejret følger med vel at mærke. Men som vi alle ved, så er det ikke altid, vejret helt forstår, hvilken årstid der er tale om, og der er derfor stor risiko for, at en del af sommeren vil blive brugt indenfor, imens regner slår på ruden, og vinden rusker uden for. Det er ærgerligt, men selvom vi alle hellere ville drikke kold rosé, imens pølserne er på grillen udenfor, så ér der heldigvis også mulighed for at få en ganske hyggelig sommer på trods af lidt regn!

1) Hold picnic indenfor

For koldt til at spise ude? Det skal da ikke forhindre dig i at holde en picnic! Pak så en lille kurv, som du ville gøre det, hvis du skulle ud, smid et tæppe ud på gulvet og nyd jeres hjemmesmurte sandwich på stuegulvet. Ikke helt det samme, men stadig vildt hyggeligt.

2) Læs en god bog

Jo, det ville da være rarere at ligge ude i solen og læse din sommerlæsning, men når man tænker over det, så ligger man sjældent særlig godt, når man både skal læse og undgå grimme tanlines. Udnyt at du kan ligge præcis, som du vil uden at tænke på, om solen nu rammer de rigtige steder.

3) Gør dig klar til, det gode vejr kommer igen

Der er intet værre, end når det gode vejr kommer bag på en, og man ikke just er klar til at vise stængerne i en sommerkjole. Udnyt det dårlige vejr og hold en spa-aften. Sæt god musik på, brug en ansigts- og hårmaske, orden neglene, scrub kroppen, barber benene - så er du helt klar, til når solen vender tilbage!

4) Ryd op i dit klædeskab

Det er måske ikke det sjoveste, men det er så rart, når det er gjort - og det er meget rarere at gøre, når der alligevel er dårligt vejr udenfor. Få dit tøj sorteret og lav tre bunker: En, der skal gemmes, en, der skal smides ud og en, der skal gives til veninder, genbrug eller sælges. Hvem ved, måske der pludselig bliver plads til en ny sommerkjole!

5) Dyrk yoga

Er du irriteret over vejret? Dyrk yoga! Yoga er sundt for både krop og sind, og du kan næsten ikke undgå at blive glad af det. Tøm tankerne, stræk ud i kroppen, og pludselig vil du glemme, at der egentlig burde være 25 grader og solskin. 

6) Lav vinterting

Hvem siger, man kun kan drikke gløgg i december eller spise fastelavnsboller i februar? Der er så mange sæsonbestemte ting, som vi skal gå at savne alt for længe, og hvis vejret alligevel mest af alt minder om vinter udenfor, hvorfor så ikke udnytte det? Bag pebernødder, drik varm kakao og sæt Pyrus på, eller hold en juli-aften med and, brun sovs og rødkål.

7) Hold vinsmagning

Inviter en håndfuld veninder over og sig, de hver især skal tage en flaske vin med. Så får I smagt lidt forskelligt og får med garanti en sjov aften - især hvis I ikke spytter ud, efter I har smagt! Efter et par flasker vin går den sikkert alligevel over i dans og MGP-musik, og så er det måske meget godt, I ikke er udenfor.. 

8) Gå i køkkenet

Når solen skinner, har man ikke særlig stor lyst til at stå i køkkenet. Udnyt det dårlige vejr og lav en ret, du længe gerne har villet prøve. Sæt lidt god musik på, åben evt. en flaske vin og så så ellers i gang med at hakke, snitte og stege - det virker nærmest helt meditativt! Nyd måltidet alene eller inviter en gæst på et hjemmelavet måltid. 

9) Sæt dig mål

Det plejer altid at være omkring nytår, at folk laver nytårsforsæt og sætter mål for det nye år, men måske er det tid til at en lille opdatering? Brug lidt tid på at reflektere over, hvad du allerede har opnået, og hvad du mangler. Måske du skal revurdere nogen af dine mål? 

10) Besøg dine bedsteforældre

Om det regner, sner eller er hedebølge, vil dine bedsteforældre elske et besøg fra dig. Tag et par timer ud af kalenderen til at hygge med dem. Tag evt et brætspil under armen, og nyd deres små anekdoter fra gamle dage, imens du sikkert bliver proppet med kage og andre lækkerier. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce