Aniston

10 ting, du kan lave, når alle vennerne er på festival

Det behøver ikke at være kedeligt at blive hjemme!

Festivalsæsonen er over os, og hvis du også er en af dem, der af den ene eller anden grund ikke skal afsted, så kan man godt komme til at lide af en voldsom omgang FOMO. De mange snaps fra alle vennerne, der drikker øl og hører god musik, gør ikke ligefrem situationen bedre, men før du svinder helt hen i selvmedlidenhed, så bare rolig – vi har her samlet 10 ting, du kan lave for at få festival abstinenserne lidt på afstand.

1) Fryd dig.

Regner det? Så behøver jeg vel ikke sige mere. Fryd dig over, at det ikke er dig, der ligger i et (utæt) telt og skal kæmpe dig gennem mudder og regn bare for at komme ud at tisse!

Er vejret godt, er situationen straks lidt værre.. Men vi har heldigvis et par bud.

2) Hold telefonfri dag.

Er du træt af hele tiden at blive mindet om, at du ikke er på festival? Hold en telefonfri dag. Sluk for alle notifikationer på dine sociale medier og aftal med dig selv, at du kun må bruge den til at høre musik og se, hvad klokken er. Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af..

3) Sommer i din by.

Hvis du bor i København eller en anden stor by, ved du også, at der er mange mennesker, der gerne vil det samme, når solen skinner. Udnyt at det er festivalsæson og tag så de steder hen, du normalt undgår på grund af den store menneskemængde. Måske er det rent faktisk muligt at få en siddeplads på papirøen?

4) Udvid dit netværk.

Vi kender det alle sammen. Vi støder ind i en veninde fra folkeskolen, småsnakker i 5 minutter og afslutter altid samtalen med ”ej, vi må altså også lige finde ud af noget!”, begge velvidende om, at I aldrig finder ud af noget. Indtil nu! Tag initiativet og skriv til den veninde, som du egentlig altid har hygget dig med, men hvor kontakten er gledet lidt ud – hvem ved, måske du lige får en ny veninde ud af det?

5) Hør din yndlingskunstner hele dagen.

Er der en kunstner, du især er ked af at gå glip af på festival? Jeg er jordens største The Weeknd fan, og det smerter mit hjerte, at jeg går glip af ham på Roskilde Festival. Heldigvis lyder han også godt gennem mine højtalere, og jeg har tænkt mig at høre ham på repeat hele dagen, når han skal spille.

6) Hold en spa-aften.

Gør din krop sommerklar og forkæl dig selv på samme tid. Imens alle andre går rundt lidt halv-klamme uden at have været i bad, kan du gøre det helt modsatte. Tag et fodbad, eksfolier din hud, brug en ansigts- og hårmaske, imens du hører god musik – fx den kunster, du går glip af!

7) Dyrk motion.

Kedeligt? Måske. Men tænk på, at imens alle dine venner enten er fulde eller har tømmermænd, gør du noget godt for dig selv. Leg lidt helse-Helle og fryd dig over, at du gør noget godt for dig selv.

8) Besøg familien.

Hvis der er nogen, der heller ikke er på festival, så er det dine bedsteforældre. Og de vil elske et uventet besøg fra dig! Udnyt tiden, tag et spil under armen og nyd så en eftermiddag ved dine bedsteforældre. Jeg tør næsten garantere, du vil blive forkælet med kaffe og kage i store mængder!

9) Shop.

Hvis du ikke er på festival, fordi du ikke har pengene til det, er det her selvfølgelig et meget dårligt råd. Men på den anden side kan man sige, at du har sparet ret mange penge ved ikke at tage af sted. Køb en lille ting til dig selv – mange af butikkerne holder udsalg lige nu, og fordi alle andre er på festival, er der højst sandsynligt ikke 8 kilometer kø i prøverummet!

10) Drik en øl midt på dagen.

En af de gode ting ved at være på festival er, at der ikke er noget tidspunkt, der er forkert at drikke en øl på. Men det behøver der da heller ikke være udenfor festival! Saml en gruppe venner, der heller ikke er afsted, og hyg så med et par øl og god musik en eftermiddag – discount festival måske, men jeg garanterer, du kommer til at hygge dig alligevel!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce