Aniston

10 dage i rutsjebane

Ville du brække dig?

Førhen var han bange for rutsjebaner, og nu sætter han Verdensrekorden i at bruge mest tid i en rutsjebane.  Man skulle ellers tro, han var en tør fætter med jobbet som lektor på et universitet, men den 48-årige Richard Rodriguez er åbenbart til høj fart og sug i maven.
ANNONCE
10 dage i rutsjebane
Bare tanken ville få mange til at kaste op. Ni dage og 12 timer havde han været i rutsjebanen, da klokken slog midnat, natten mellem den 6. og 7. august 2007, og dermed fik han titlen som verdensmester i 'tid brugt i en rutsjebane'.

Men han havde ikke sådan til sinds at stoppe. Han blev ved; og måske sidder han der endnu. Richard er en virkelig stålfast herre: "Jeg føler jeg kan gøre det i endnu en uge. Jeg agter at sætte en rekord, som aldrig nogensinde vil blive slået".

Strenge regler
Hele 'showet' er blevet overvåget af folk fra Guinness Rekordbog, og han har kun fået lov til at holde fem minutters pause hver time - det vil sige 16 ture hver time og alt i alt cirka 6640 km. Og han er blevet nødt til at spise, drikke og sove i rutsjebanen.

Det har været en lang tur, og vejrguderne har vist sig fra meget forskelligartede sider: "Jeg har haft det hele - torden og lyn, og nu sol. Mit eneste problem har været, at jeg har fået rød og øm hud af den skarpe vind".

Rival måtte give op
Amerikanske Richard Rodriguez havde til at starte med en rival, tyske Frank Rossler, men han måtte give op på grund af dehydrering. Det bliver spændende at se, hvem der slår den nye rekord næste gang.
ANNONCE
Del

Seneste nyt