Sæsonens hotteste print7. september, 2016 - kl. 21:10
Forfatter:


Synes godt om Aniston.dk

Del artiklen

Der er et bestemt print, jeg aldrig helt bliver færdig med. Faktisk har jeg skabet fyldt med lige netop det print, fordi jeg har været trofast fan i en del år efterhånden.

Der er perioder, hvor printet bliver hevet mere frem end andre. Men faktum er, at jeg har tasker, sko, bluser, frakker og sågar bukser, som har boet hjemme hos mig i årevis, og som jeg stadig bruger med jævne mellemrum.

Heldigvis for mig er netop leopard faktisk endnu engang, ifølge nogle af verdens største designere, noget af det hotteste, vi kan iføre os.

Derfor vil der sandsynligvis over de næste måneder flytte endnu mere leopard ind i min garderobe, og jeg kan næsten ikke vente. Leopard er og bliver nemlig en klassiker, som sikkert aldrig går helt af mode igen.

Jeg har samlet nogle lækre og sikre leopardkøb, som holder hele den kommende sæson - og langt ud over den. Nogle af dem er sågar på tilbud lige nu. Haps!

Klik på den røde tekst for at komme direkte til varen.

Hvis nogen har styr på dyreprint, så er det Leowullf. Desuden er taskerne altid genialt designet, og kvaliteten er i top.

Det perfekte valg at matche til andet leopard og alt andet.

Leopard på fødderne er altid et hit. Det passer til stort set alt, og faktisk kan man ikke have for mange leopardprint i skogarderoben.

MarMar har siden dag ét mestret leo-printet, og denne shopper må næsten være enhver mors store drøm.

Leopard behøver jo ikke nødvendigvis at være brun. En lækker sort leopardmønstret cardigan passer oven i købet til andre leo-print - og lange cardigans, der dækker numsen, er ekstra rare i efterårsmånederne.

Argh! Endnu en musthave fra Ganni ... Og de strammer med garanti ingen steder.

Undertøj i leopard behøver på ingen måde at ligne spiseligt undertøj fra en sexshop. Det kan også være utroligt smagfuldt og lækkert.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om aniston.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen