[Opskrift] The Perfect Serve

Gin med det lille twist, som gør underværker.



27. august, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Conni Lagergreen Schmidt


Synes godt om Aniston.dk

Del artiklen

Jeg er ikke den store gin-afficionado. Indtil for få år siden troede jeg faktisk slet ikke, at jeg kunne lide gin. Men så fandt jeg ud af, at der er gin, og så er der gin.

Forleden fik jeg lov til at smage en relativt ny gin - i Danmark, that is. Og det var sådan en gin - altså en god gin, som ikke smager, som jeg vil tro, det smager, når man gnaver i et juletræ.

Ginen hedder Bulldog Gin, og den kan serveres på mange måder og som en såkaldt "The Perfect Serve", som betyder, at man lige giver sin G&T et twist - bare et lille et. Tre af måderne er godkendt herfra, og opskrifterne er nedenfor. Det er ret nemt, og det smager ufatteligt godt!
The Perfect Serve: The Classic
Klassisk G&T - men med det lille twist, der gør den mindre bitter end en almindelig G&T. Lakridsen bringer lakridsnoterne i Bulldog Gin frem, og limen komplimenterer citronen i ginen. 


Fyld glasset til kanten med isterninger.

Fugt kanten af glasset med limeskal, og tilsæt limeskallen i drinken.

Hæld 5 cl Bulldog Gin i, og rør rundt til drinken er iskold.

Hæld 20 cl Premium FeverTree Tonic i henover en ske. Det bevarer boblerne.

Omrør forsigtigt, og pynt med en lakridsstav (pssst ... de "rigtige" følger netop nu med, hvis du køber en Bulldog Gin)
The Perfect Serve: The Fruity
Hindbær og gin er ikke normalt noget, man forbinder. The Fruity er dog en rigtig fin og let sød drink. Hindbærrene gør noget ved ginen.


Fyld glasset til kanten med isterninger.

Fugt kanten af glasset med citronskal, og læg den bagefter i glasset.

Hæld 5 cl Bulldog Gin i, og rør rundt til drinken er iskold.

Tilsæt 3-4 friske hindbær.

Hæld 20 cl Premium FeverTree Tonic i hen over en ske.

Omrør drinken forsigtigt.

Pynt med en lakridsstav.

The Perfect Serve: The Spicy
The Spicy er lidt af en smagsoverraskelse. Den er stærk og smager af rigtig meget.

Den skal lige hvile lidt på tungen, så man vænner sig til smagen. Men gin og ingefær klæder faktisk hinanden overraskende godt.


Fyld glasset til kanten med isterninger.

Fugt kanten af glasset med limeskal, og put skallen i glasset.

Hæld 5 cl Bulldog Gin i og rør, til drinken er iskold.

Tilsæt ingefær og en stilk frisk koriander.

Hæld 20 cl Premium FeverTree Tonic i over en ske.

Omrør drinken forsigtigt.


 

PS: Du kan jo i princippet bruge eksempelvis en anden tonic end FeverTree, men ovenstående er baseret på Bulldog Gins egne anbefalinger.
 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Conni Lagergreen SchmidtFølg på:Instagram

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om aniston.dkDel artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen