Aniston

Tre gode måder at peppe en pigeaften op på

Der fås intet bedre end at hygge med pigerne

Ens bedste veninder er ofte dem, som man deler alt med og ikke ville kunne undvære. Dog kan pigeaftenerne bliver færre og færre med tiden. Børn, arbejde og andre ting kan komme i vejen for at vennegruppen ses, så ofte som I gerne vil. Derfor er værd aften vigtig, og det gælder om at få fest mulig ud af det. Det kan dog være svært, at komme på noget ekstraordinært hver gang, og derfor du måske bruge noget hjælp. Derfor kan du læse om tre gode måder, du kan bringe lidt nyt liv i dine pigeaftener og forhåbentlig få aftener i aldrig glemmer. 

Konkurrencer og brætspil - men tænk ud af boksen 

Der er intet, som i intet, der kan sætte fut i et arrangement som konkurrencer. Her er brætspil en rigtig god ting, men det er ikke noget nyt. Derfor kan du med fordel tænke ud af boksen og bruge nettet til at finde frem til nogle nye konkurrencer og aktiviteter. En ting, som du kunne overveje, var at få noget spænding i aftenen. Dette kan gøres på Bethard, hvor der er en masse muligheder for at spille og hygge sig. 

En anden god ide kunne være banko. Banko kan virke lidt kedsommeligt og gammeldags, men der er tusinde måder, hvorpå du kan pifte det op. Det kan være banko baseret på “schlager hits”, film soundtracks eller vendinger som venindegruppen bruger. Der er uendelige muligheder.

Forbered et tema 

Banko hænger også fremragende sammen med dette råd. Du kan eventuelt spille banko, som relaterer sig til et tema - nærmere specifikt festens tema. At have et tema for pigeaftenen gør, at ikke to aftener bliver ens. Det er med til at skabe foranderlighed, og samtidig kan i aftale indbyrdes, hvor meget man forventer af hinanden. Det bedste ved sådanne aftener er, at det er jer, der bestemmer. Det betyder, at I selv bestemmer hvor meget I har tænkt jer, at gøre ud af det. Men husk, et højt ambitionsniveau er en god kickstarter til en fremragende aften. 

Udforsk den kulinariske verden

Man har det ofte i nogle faste venindegrupper at blive fanget i de få samme kulinariske oplevelser. Det er ofte to-tre forskellige retter og desserter, som går på gengang hver evig eneste gang i mødes. Dette behøver slet ikke være sagen. Nye kulinariske oplevelser er, for det første, med til at styrke båndet mellem jer. Det er for det andet også en god måde at udvide ens horisont på.

Dette kan nemt sammensmeltes med et tema. En mulighed kunne være, at holde en ‘Japan’-aften, hvor I spiser sushi, Ramen eller en tredje ikonisk ret fra Japan. Find kimonoerne frem og spis med pinde - det danner grundlag for en god og morsom aften. 

Et andet tema kunne være ‘alt godt fra havet’-aften, hvor der er fisk på menuen. Spis en masse forskellige slags fisk, og klæde jer ud som jeres yndlings havdyr. Det kan virke latterligt, men når man er sammen med sine bedste veninder, kan det kun blive til en morsom fornøjelse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt