Aniston

Smart tøj til mænd behøver ikke koste en formue

Tøj, er noget vi tager på, for at holde varmen og for ikke at krænke andres blufærdighed. Men, der er ikke hele sandheden. Vi er alle sammen, mere eller mindre, bevidste om at vores beklædning sender signaler. Derfor klæder vi os altid, nogenlunde pænt på, når vi bevæger os i det offentlige rum. Vi gør det for vores egen skyld, men også for andres skyld. Herunder kan du læse et par tips til hvordan du kan finde smart tøj til mænd, overholde normen og undgå at betale en formue.

Moden og de lunefulde farver

Moden diktere alt muligt. Ind i mellem diktere den direkte fjollede ting. Eksempelvis var der en periode hvor bukserne skulle hænge midt på numsen, for at være moderigtige. I en anden af modens helt store luner, skulle al beklædning og især bukser, se slidte ud og helst have huller. Chinos bukser til mænd findes ikke med huller, til gengæld findes de i mange af modes farver. Moden bestemmer nemlig også over farverne. En sart brun kan være super smart det ene år og totalt kikset det næste år. Blå er heller ikke bare blå. Ind i mellem er det den mørkeste blå du kan finde, til andre tider skal den være helt bleg og næsten vasket væk.

Bestem selv din stil

Moden er som den er. Lunefuld og omskiftelig. Du kan vælge ikke at følge moden og skabe din helt egen stil. Du kan vælge dine egne farver og beslutte dig for kun at købe tøj der matcher dem. Så længe du er klædt på, ser pæn og ren ud, så overholder du jo normen.
Tøj der følger moden, er som regel også meget dyrere, end tøj der bare opfylder formålet. Vælger du din egen stil ud fra farver, frem for mærker, kan du således gøre dit tøjbudget mindre og bruge dine penge på noget der er sjovere.

Smart tøj til mænd

Smart tøj til mænd, afhænger ikke kun af mode. Det afhænger i langt højere grad af den der går i tøjet. Er du pæn og ren, uden pletter og snavs på dit tøj, så er det faktisk ikke så vigtigt om det er moderigtigt. Tøjet skal naturligvis passe dig og sidde ordentligt, men farver og stil er det op til dig at vælge og dermed gøre smart. Smart tøj til mænd handler om at tage et aktivt valg.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce