Aniston

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Dette indhold er sponsoreret. 

Det kan være rigtig mange ting, du gerne vil have styr på inden dit bryllup. Alt skal gå op i en højere enhed, hvor alt bare spiller. Det gælder både dit udseende og selve festen. For at begge dele skal være perfekte, kræver det, at det der er en masse forberedelse, som skal gå op i en højere enhed.

Derfor har vi lavet nogle få punkter, som vi tænker, du skal have styr på inden dit bryllup. Så mener vi i hvert fald, at du er godt på vej.

The looks

Det er selvfølgelig vigtigt, at du står knivskarpt på selve dagen. Det indebærer jo mange forskellige ting. Du skal have styr på kjolen, make-up, hår, negle, vipper og meget mere. Nogle af de ting, der kan hjælpe med at gøre dig ekstra skarp er:

ANNONCE

Disse tre ting kan gøre det sidste for dit udseende.

Planlæg smart

Vi ved godt, at det kan være svært at fralægge sig ansvaret i planlægningen - men du er nødt til det. Du kan ikke stå for det hele selv. Vi anbefaler derfor, at du skal være godt til at dele opgaver ud. Din mor vil helt sikkert gerne hjælpe, og din kommende mand kan altså også tage nogle beslutninger på egen hånd (selvom du måske ikke tror det). Hvis du påtager dig alle opgaver op til dagen, når du slet ikke at nyde, at du skal giftes, og det er ikke meningen med det.

Få styr på dansen

Brudevalsen er en vigtig del af aftenen. Der er oftest et stort pres forbundet med det, da man gerne vil have, at det ser godt ud. Derfor anbefaler vi, at du og din partner starter til dans sammen i månederne op til. Det er en god måde at bliver klar til dagen på, og så er det en sjov måde at være sammen i månederne op til. Hvis i er lidt modige, kan i også lave et lille ‘show’, hvor i kommer ude af brudevalsen med en utraditionel dans for at komme tilbage i den. Det er et sjovt indslag, og gæsterne vil sikkert synes om det.

Vi håber, at du kan bruge disse få tips. Vi ved godt, at det kan være en lang og hård proces at skulle det hele igennem. Vi ved dog også, at det hele betaler sig, når I står på selve dagen. Til sidst vil vi ønske jeg er en rigtig festlig dag, hvornår det end måtte være.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE