Aniston

Personliggør din stil med unikke smykker


Smukke og unikke smykker er en af de mest effektive måder, hvorved du kan personliggøre din stil, uden at skulle lægge for meget arbejde og tankevirkning i det. For et elegant og klassisk look kan du gå med simple smykker i guld og sølv med smukke detaljer som for eksempel fersk- eller saltvandsperler. Men du kan helt sikkert også købe farverige, vilde og store smykker, som virkelig kan give din stil et personligt og unikt pift. 

Personlige smykker til dig 

Du kan også give dit look noget personlighed med Design Letters øreringe. Hos Design Letters kan du købe smukke ørestickers i guld og sølv med bogstaver. Du kunne for eksempel købe bogstaver som repræsenterede dit navn, dine initialer eller måske nogle af dine venners navne. 

Hos Design Letters kan du ikke kun få bogstavsøreringe. De har også et fint udvalg af andre stikkere og hængeøreringe, for eksempel virkelig flotte blomsterstikkere i forskellige farver. Det kan give dit look lidt diskrete farver og en sød kant, og det passer perfekt til solskinsdage og en fin sommerkjole. 

Udfold dine kreative sider

Hvis du leder efter smykker, som er endnu mere unikke, kan du gå i gang med at lave dem selv. Det er nemt for eksempel at kreere sine egne halskæder og armbånd. Du skal tage et smut forbi din lokale hobbybutik og købe fiskesnøre eller tynd elastisktråd, perler og lukkesystemer. Så er det ellers bare at komme i gang. Det er altid en god idé at lave sine egne smykker, da du så kan få dem præcis i det look, styles og farver, som du ønsker. Det er også nemt at lave flotte hoops øreringe på denne måde, hvor du bare køber en simpel ørehoop og beklæder med perler. Jo flere smykker du laver, jo mere unikke og avancerede ender de også med at blive til sidst. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce