Aniston

JuMee app

Ny app til nye venner.

Jah ... Venner gør os glade ... - JuMee app Jah ... Venner gør os glade ...
Vil du have nye venner? Ja, så må vi håbe, du er iPhone-bruger!

JuMee-applikationen, som er lavet af danskere, og som giver mulighed for at møde nye mennesker, er nemlig kun udvilket til iPhone.

Men hvis du altså har en iPhone så kan denne app altså hjælpe dig til at få nye venner - eller måke en kæreste, who knows?!

Hurtig kontakt med folk i nærheden
JuMee-app'en fungerer på den måde, at den er lokationsbaseret og giver dig adgang til at kontakte andre JuMee-brugere, som befinder sig i nærheden af dig.

Så hvis du ikke er den generte type, så kan denne app altså sætte dig i kontakt med nye mennesker, som du enten kan kommunikere med på afstand eller arrangere et møde med med det samme - i er jo i samme område, og app'en giver mulighed for hurtig respons.

Gratis og tilgængelig allerede nu
Indtil videre har JuMee de seneste uger været testet af tusinder af brugere rundt omkring i verden - herunder en gruppe brugere i Københavnsområdet - som alle har haft mulighed for at afprøve app'en og give tilbagemeldinger på funktionalitet og forslag til forbedringer.

JuMee har været tilgængelig siden 1. november, så hvis du savner nye julebekendtskaber, er det nu, du skal hoppe forbi App Store og hente den gratis JuMee-applikation ned. 

 
Se mere om JuMee-applikationen her.


 
Del