Aniston

Jean Paul Gaultier kreerer for Coca-Cola light

Jean Paul Gaultier følger i Manolo Blahnik og Karl Lagerfelds fodspor.

JEAN PAUL GAULTIER er ny kreativ direktør for Coca-Cola light - Jean Paul Gaultier kreerer for Coca-Cola light JEAN PAUL GAULTIER er ny kreativ direktør for Coca-Cola light
Coca-Cola light lader ny en af modebranchens helt tunge drenge kreere en ny og unik kollektion til Coca-Cola light-flaskerne.

Der er tale om den franske provokatør Jean-Paul Gaultier, og han sætter sig i stolen som kreativ direktør for Coca-Cola light i år.

Jean Paul Gaultier skal i rollen som kreativ direktør sprede modemagi over en række Coca-Cola light-projekter i løbet af året. Og selvom Coca-Cola light har en imponerende samarbejdshistorie med modeskabere som bl.a. Karl Lagerfeld, så er det første gang, at en modeskaber bliver involveret i så mange aspekter af brandet.

Day & Night
Jean Paul Gaultier indleder samarbejdet med at designe helt særlige limited edition-flasker og dåser, der sendes på gaden allerede til maj.

Med sit flair for den kreative provokation og sin sans for mode skal den franske designer desuden skabe lækkert online-materiale, butikskoncepter samt en række reklamekampagner over det meste af Europa.

Jean Paul Gaultiers Coca-Cola light-kampagne har titlen ”Day & Night” og er samtidig en hyldest til Gaultiers mange berømte kollektioner. Jean Paul Gaultiers limited edition-kollektion vil være tilgængelig i udvalgte butikker fra maj 2012.
Del