Aniston

Invester dine penge i betting ved hjælp af Bettingfamily

Denne artikel indeholder reklame.  


Det lyder måske underligt, at man kan investere sine penge i betting, men det er faktisk muligt. Odds-fællesskabet, Bettingfamily, har en vision om, at man ikke kun kan investere i aktier, værdipapirer – men betting kan også være en mulighed. Bettingfamily har indtil videre lavet et afkast på 6,4 millioner kroner i 2018 til deres medlemmer, hvorfor det lyder nærmest for godt til at være sandt – men det er rigtigt nok! 

Et odds-fællesskab 

Bettingfamily er ikke en bookmaker, det er ikke hos dem, du skal gå ned og spille, men du kan oprette et medlemskab for 99 kroner i måneden og dermed få daglige analyser på dagens sportskampe. Du får derfor odds tips hos Bettingfamily, som de mener, at du kan stole på – hvilket deres store afkast også viser. Det handler om, at man skal stole på de analyser, man får tilsendt pr. mail, da der bliver lavet uafhængige analyser til hver kamp. Det er derfor ikke hjertet, der laver analyserne, men eksperter inden for området. 
Bettingfamily ser sig selv som et odds-fællesskab, da alle kan være med – du skal bare være fyldt 18 år. Derudover behøver man ikke være sportsinteresseret, da du får odds-tips igennem dit medlemskab. Du behøver derfor ikke være inde i sagerne, men det gør bestemt heller ikke noget, hvis du er en dedikeret sportsseer. 

Bettingfamily vil hjælpe dig med at skabe overskud

Firmaet kan ikke se, hvorfor du ikke skulle kunne investere i betting. De gør det dog klart, at de vil hjælpe med at skabe overskud over tid, hvorfor der ikke nødvendigvis kommer overskud lige med det samme. Man skal derfor have tålmodighed, ligesom man skal, når man sætter penge i aktier. Det er derfor ikke en fast indkomst, da der kan ske uforudsigelige udslag i kampe, men Bettingfamily ser sig selv som en ny investeringsmulighed. For dem er det lige meget, hvor meget startkapital du har, så længe du ikke spiller for mere, end du kan klare at miste igen. 

Det går efter et par år virkelig godt, og de taler om at udvide, så du kan tilgå odds-tips igennem en app. Det vil gøre det nemmere for forbrugerne, så man ikke nødvendigvis skal finde computeren frem. I 2018 havde de godt 261 medlemmer, hvor de i dag har flere tusinder af medlemmer, der alle er blevet en del af odds-fællesskabet Bettingfamily. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE