Aniston

Hvad skal du investere i i 2021?

Finansmarkederne har for alvor taget hul på det nye år, og indtil videre har aktierne fortsat deres himmelflugt. Indsættelsen af Joe Biden har ikke haft de store konsekvenser, man kunne have frygtet, og samtidig har den overalt omtalte vaccine tændt et lys for enden af corona-tunnelen. 

Sagt med andre ord er finansmarkederne i topform. Og med et aktiemarked, der tilsyneladende ikke kender nogen former for begrænsninger i øjeblikket, er det nærliggende – især som nybegynder på aktiemarkederne - at spørge sig selv om, hvor man skal investere sine surt optjente penge i 2021?

Der kommer en tid

Det er fristende at investere i aktier i øjeblikket. Med nye kursrekorder er det enhver investors drøm at være med på aktiebølgen lige nu. Men samtidig er det også vigtigt indimellem at knibe sig selv i armen, og holde den sunde fornuft ved lige. Træerne gror ikke ind i himlen, heller ikke på aktiemarkederne. Og der kommer en dag, hvor aktiemarkederne vil vende. Om det bliver i 2021, vides selvsagt ikke, men med de rekordniveauer, vi ser i øjeblikket – kombineret med makroøkonomiske tal, der peger i alle retninger – er risikoen for, at det sker i 2021 bestemt til stede.

Mindre risiko… hvordan?

Hvis du hører til dem, der på den ene side gerne vil være med på aktiemarkedet, men samtidig er bekymret for den risiko, der ligger herved, kan du i stedet overveje at investere i CFD’er. Kender du ikke allerede til CFD’er, kan du gå til side og læse meget mere om de muligheder, CFD’er giver dig. Kort fortalt er en CFD dog en kontrakt, der lader dig både købe og sælge en lang række forskellige aktiver uden, at du reelt set ejer disse aktiver. 

Ved at investere via CFD’er har du således mulighed for at investere i alt fra forex til obligationer, og selvfølgelig også aktier. Tror du, at aktienedturen lurer lige om hjørnet, er CFD’er tilmed en nem måde at shorte på, så du kan tjene penge på et faldende aktiemarked.
 Da du kan vælge og vrage mellem mange tusinde aktiver, og samtidig kan vælge, om du ønsker at gå lang eller kort i dem, opnår du en række fordele, som du ikke har ved traditionel investering. Og her er en af fordelene netop, at du bedre kan sprede din risiko mellem forskellige aktiver, og mellem lange og korte investeringer. Så er du klar til at tage finansmarkederne ved hornene i 2021!

ANNONCE
Del

Seneste nyt