Aniston

Husk dette, når du rejser med e-cigaretter

Husk dette, når du rejser med e-cigaretter

Som kvinde har du i forvejen rigtig meget, du skal huske på, når du skal flyve på ferie, hvad end det er fra Billund Lufthavn, Kastrup Lufthavn eller en helt tredje lufthavn her i Danmark. Du skal fx. sørge for, at alt dit make-up, dine hårprodukter o.lign. er i beholdere, der indeholder mindre end 100 ml., og du skal samtidig også sørge for, at det er pakket ind i godkendte, gennemsigtige plastposer, så security hurtigt kan se, hvad posen indeholder.

Hvis du har intentioner om at tage din e-cigaret med på rejsen, er du naturligvis nødsaget til at sætte dig ind i reglerne.

Der er rigtig mange ting, du skal tage stilling til og være opmærksom på, så det er en god idé at sætte sig ind i reglerne, inden du dukker op i lufthavnen. I dette indlæg får du dog alt den information, du skal vide, så du dermed er klar til at flyve på ferie - og samtidig have din e-cigaret med dig.

Der er ingen forskel på rygere og dampere
Der er heldigvis ikke synderligt mange regler på dette område, da både lufthavne og flyselskaber har forsøgt at gøre det så simpelt som muligt. Som damper bliver du sat i samme bås som rygere, og det betyder, at du gerne må medbringe din e-cigaret (eller dine e-cigaretter, hvis du har flere), men det er kun tilladt at dampe i de markerede rygearealer i lufthavnene, mens det ikke er tilladt at dampe ombord på flyet, da dampen kan ligne røg, og derved kan der opstå misforståelser.

Da reglerne er meget simple, så skal du fx. heller ikke være bange for, at du bliver tilbageholdt i check-in eller ved boarding, fordi du medbringer en eller flere e-cigaretter såvel som tilbehør og rygevæske. For at forklare reglerne omkring din e-cigaret i lufthavnen og på flyet, så er det tilladt at medbringe den, men det er hverken tilladt at dampe inde i lufthavnen eller ombord på flyet - kun i deciderede rygearealer, hvor du kan stå sammen med andre dampere og rygere.

Du bør pakke dine e-cigaretter i gennemsigtige poser
Du skal ikke være bekymret for at rejse med en e-cigaret - det er slet ikke noget problem. Det kan dog være en god idé, hvis du går ud og investerer i en eller flere gennemsigtige plastposer, som er godkendt af lufthavne verden over til at opbevare væsker i, for du skal trods alt også transportere dine e-væsker, når du skal have din eller dine e-cigaretter med på ferie. Det er ikke noget, der er påkrævet, men det er dog en god idé, at security hurtigt vil kunne se, hvad posen indeholder.

Kontrollører er efterhånden ved at være vant til at håndtere e-cigaretter, derfor skal du naturligvis heller ikke være bange for, at du pludseligt står med en kontrollør, der ikke rigtigt ved, hvad en e-cigaret er, og du derfor ikke kan medbringe den i lufthavnen. Faktum er dog, at e-cigaretter har været på markedet i mange år, der er rigtig mange, der bruger dem, og det er ved at være et ganske almindeligt produkt, så derfor ved en kontrollør i lufthavnen også godt, hvordan en e-cigaret ser ud.


Sponseret indlæg: Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Elekcig.dk, som er Skandinaviens største forhandler af e-cigaretter, der har bidraget med deres viden om e-cigaretter, hvilket har gjort denne artikel mulig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE