Aniston

Faux Fur for the win!

Kulden er over os, og vi har brug for at holde os varme. Graderne er dalende og på tippet til at gøre flydende til frost. Det er blevet vinter, og derfor er det endnu tid til at finde faux fur frem. Og hvis ikke du har en endnu, kan du roligt læse videre. 

December måned byder på julehygge, korte aftener, og kolde åndetag. Og for at holde varmen er det vigtigt med det rigtige 'udstyr'. Og med udstyr, skulle det helst ikke være så bogstaveligt, så det bliver den gamle flyverdragt, man fik af mor i gave flere år siden, eller den 'jeg-klarer-mig-igennem-alt-vejr-og-vind' jakke, du også fik. Moden skal helst ikke pakkes væk, bare fordi du selv skal og det er slet ikke nødvendigt at gå på kompromis med kedelige vinterjakker. Faux fur er kommet for at blive, og der er kun gode grunde til at købe faux fur i stedet for så meget andet. Faux fur er nemlig imiteret pels, der købes af dem som ikke har lyst, samvittighed eller råd til at købe en rigtig pels. Og det bedste af det hele er, at det ikke er spor dårlig kvalitet, bare fordi det ikke er ægte pels. Mange kan endda ikke se forskel på ægte og faux fur, da det laves så smukt i dag. Flere designere følger med på faux fur, bla. den vegetariske designer Stella McCartney. Nedenunder finder du nogle smukke faux fur, som både ligner ægte pels, men som også afskærer sig fuldstændig fra det animalske look og omfavner farver, som ikke hører hjemme i den 'ægte' pelsverden. 

ANNONCE
Faux Fur for the win!

Første jakke, er denne mørkegrønne pels fra River Island. Kraven giver en fin detalje og kobles godt sammen med den oversized jakkeform.

River Island, Pris: 765,29

Faux Fur for the win!

Jakken er lavet af Asos Collection og har et mere sporty look. De fine stribe detaljer, tager den en anelse væk fra den animalske verden og ind i den mere fantasifulde. En fed jakke, hvis man er til sportslooket.

Asos Collection, Pris: 663,25

ANNONCE
Faux Fur for the win!

Jakken her er også lavet af Asos Collection og symboliserer den smukke sneleopard. Mønsteret prøver ikke at gemme dyreskønheden væk, men påskønner den i form af at lave en udgave, der ligner og minder om pels fra sneleoparden, men uden at såre dyret. 

Asos Collection, Pris: 816,31

ANNONCE
Faux Fur for the win!

Rosa imiteret pels fra Asos Collection. Klæder især brunlinge nuancer og looks. 
Asos Collection, Pris: 867,33

Faux Fur for the win!

Denne 'teddy' pels minder om det den hedder. Nemlig en teddy bjørn. Pelsen er kreeret ud fra en pjusket bamse og deraf looket. Jakken er fra mærket Warehouse og har en rigtig fornuftig pris. 

Warehouse, Pris: 908,15

ANNONCE
Faux Fur for the win!

Endnu en jakke i de lyserøde nuancer fra NLY Trend. Vintertiden kan være grå og kedelig og derfor er det vigtigt selv at sørge for, der kommer farve i hverdagen. 

NLY Trend, Pris: 799

Faux Fur for the win!

Et andet eksempel på en 'teddy' jakke, er denne lækre sag fra Fenty by Rihanna, Puma. I forhold til tidligere 'teddy' jakke er denne mere plysset og blød. Farven giver et frisk pust til de mørke klæder. 

Fenty Puma by Rihanna, Pris: 3999

ANNONCE
Faux Fur for the win!

Den sidste pels er leopard pelsen fra Vila. Den har en god længde, og så er designet super fedt. Prisen er også ganske fin ift hvad du får! 

Vila, Pris: 899

Nu er der ingen undskyldninger, for at træde i den gamle flyverdragt, for ovenover er en masse forskellige bud, så uanset hvilken slags faux fur du er til, er der noget for enhver smag. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt