Aniston

Få nye, kreative hobbyer

Hvis du arbejder eller studerer hjemmefra, betyder det måske, at du bruger det meste af syv eller otte timer hver dag på at kigge ind i en skærm. 

Det kræver enorm vedholdenhed og koncentration at få noget ud af al tiden, og derfor kan det være en rigtig god idé at få sig en hobby, der kræver, at man kigger på noget andet end sin PC eller sit fjernsyn. Mange har på det seneste givet sig i kast med at strikke og hækle, og der er da heller ikke noget rarere end hjemmestrikkede sokker i vintermånederne – specielt når det danske vejr ikke helt kan beslutte sig for, om det skal sne, eller om det bare skal være sjap, der ligger i pytterne på vejen.

De fleste har brugt lang tid på at tegne som børn. Det er sundt og tænder for de kreative områder i hjernen. I nogle tilfælde kan det endda gøre dig endnu bedre til at studere eller til dit arbejde, fordi det tvinger dig til at tænke i billeder, og det er noget, man nogle gange godt kan koble på arbejdet, hvis der er nogle ting, der ellers kan være svære at få til at give mening.

Giv dig selv pauser

Når man sidder online med sit arbejde, har mange en tendens til at arbejde igennem uden at give sig selv pauser, men det nytter ikke noget. Det er enormt vigtigt at give sig selv pauser, og måske er det endda mere vigtigt, når man sidder online, end når man er fysisk til steder. Pauserne kan både bestå af en tur ud efter en kop kaffe i køkkenet, eller det kan være et enkelt online spil. Leovegas er et af de største casinoer, og her kan du garanteret finde et spil, der lige passer ind i den tid, du giver dig selv som pause. 

Reklame | Min 18 år - Spil ansvarligt - www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder

ANNONCE
Del

Seneste nyt