Aniston

De bedste bryllupssuiter

Skal du giftes og på honeymoon? Så er det måske her, I skal bo?

Sommer rimer på bryllup og dermed også bryllupsrejse. Men hvor skal I bo?

I følge hotelhjemmesiden Hotels.com fortæller tre ud af fire danskere, at de gerne betaler mere end 600 kr. pr. nat for deres bryllupssuite.

Hver femte (19 pct.) er endda villige til at betale mere end 1200 kr. Sidstnævnte gælder primært brudepar fra Region Hovedstaden.

Derfor har Hotels.com sendt os deres bedste bud på, hvilke bryllupssuiter der er de mest romantiske - uanset om I er til strandidyl på Bahamas eller til storbyromantik i eksempelvis Hong Kong.
ANNONCE
De bedste bryllupssuiter
The Driskill****, Austin, Texas, USA
Med en beliggenhed i hjertet af Austin i det sydlige USA finder I The Driskill, hvis historie går tilbage til 1886.

I gåafstand fra The Driskill kan I finde delikate spisesteder, luksusshopping og flere musikscener til enhver smag.

Hotellet indbyder til romantik og oser af elegance fra dets storslåede lobby med prangende søjler og marmorgulv til dets klassiske dekor i hotellets 189 værelser og suiter.

Hotellets Renaissance Bridal Suite sørger for de ultimative omgivelser for en romantisk get-away med fokus på detaljerne. I kan boltre jer i suitens himmelseng, få jer et glas champagne på jeres private balkon med udsigt over Austins bymidte, eller I kan tage champagnen med i boblebad.  

Et normalt hotelværelse på The Driskill for to personer koster fra 989 kr. pr. nat.  
 
Rocco Forte Brown's Hotel*****, London, Storbritannien
Hvis I vil have sofistikeret og klassisk engelsk stil på jeres bryllupsrejse, så er luksushotellet Rocco Forte Brown's måske stedet for jer.

Hotellet er et af London mest intime og charmerende hoteller. Det kan desuden pryde sig af at være et af de mest historiske hoteller, da det var det første hotel nogensinde til at åbne i London tilbage i 1837.

Den eksklusive shoppinggade Bond Street, West End teatre og St. James er indenfor kort afstand, og alle 117 værelser, inklusiv 29 luksus suiter, er inpersonlige service, er blevet dets varemærke. Hvert værelse er således unikt og luksuriøst, og servicen og faciliteterne overgår, i følge Hotels.com, jeres vildeste forventninger.
 
Hvis I vælger at holde jeres bryllup på Rocco Forte Brown's Hotel, har I desuden muligheden for at overnatte på bryllupsnatten i et af hotellets Junior Suiter. Jeres suite vil være kærligt forberedt med rosenblade, lys og badesalt, for at I kan få en magisk afslutning på en perfekt dag.

Hvis I ønsker den ultimative luksusoplevelse, kan I også vælge at booke jer ind for et ekstra beløb på hotellets Royal Suites.
 
Et normalt hotelværelse på Rocco Forte Brown's Hotel for to personer koster fra 5999 kr. pr. nat.
ANNONCE
De bedste bryllupssuiter
Eaton Hotel Hong Kong****, Hong Kong
Går turen til Hong Kong, finder I i hjertet af Kowloon, Hong Kong det elegante og moderne
Eaton Hotel Hong Kong ideelt placeret på Nathan Road - Hong Kongs famøse "Golden Mile".

Hotellet var et af de første hoteller i Hong Kong, der tilbød eksklusive bryllupssuiter. Og alle bryllupssuiter er designet til at begejstre brude og brudgomme over hele verden på deres specielle dag med en indretning, der understreger glæde og lykke.

De to bryllupssuiter Ruby og Diamond er begge designet i de to unikke farvetemaer rød og lilla for at skabe en speciel atmosfære, der bidrager til en romantisk og afslappende aura på bryllupsrejsen.

Et normalt hotelværelse på Eaton Hotel for to personer koster fra 545 kr. pr. nat.
ANNONCE
De bedste bryllupssuiter
Bloomfield House Hotel Mullinga***, Irland
I Irland, kun en times kørsel fra Dublin ved kysterne af Lough Ennell, finder I Hotel Bloomfield House Hotel, som kombinerer traditionel irsk gæstfrihed, elegante omgivelser og moderne faciliteter med fremragende spafaciliteter.

Alt på hotellet indbyder til ubesværet nydelse og afslapning med en imponerende pool, jacuzzi, sauna, damprum, motionscenter og Bloomfields egen spa og laserklinik.

Hotellet har 30 års erfaring med at afholde bryllupper med en renoveret og elegant balsal og smukke omgivelser, som gør dette sted ideelt for et bryllup eller en bryllupsrejse.
 
Et normalt hotelværelse på Bloomfield House Hotel for to personer koster fra 960 kr. pr. nat.
ANNONCE
De bedste bryllupssuiter
Rosewood Little Dix Bay****(*), Spanish Town, Jomfruøerne
Skal det være ren luksus på jeres bryllupsrejse, er Rosewood Little Dix Bay resortet stedet for jer.

Her kan I flygte fra jeres travle hverdag og bare nyde hinanden på hotellets private sandstrand, på tennisbanen, i fitnesscenteret eller i den udendørs pool. Spabadet på Rosewood Little Dix Bay er heller ikke at forglemme med både massage og behandlingsrum og skønhedssalon. Ligeledes er der ud for resortet et koralrev, der er perfekt til snorkling for to.

Med en privat vandtaxa kan I også komme til 13 andre afsides strande, hvor I kan dykke, snorkle, sejle og vandre.

Lige ned til vandet har hotellet luksuriøse bryllupssuiter med udsigt til det caribiske hav, og hver suite har egen pool, udendørs bad og en pavillon med et barbecueområde. For ekstra luksus kan I forkæle jer selv med en privat spasuite eller afslut dagen med en privat candle-light-dinner på stranden.
 
Et normalt hotelværelse på Rosewood Little Dix Bay for to personer koster fra 9480 kr. pr. nat.
 
Pelican Bay Resort at Lucay****, Bahama-øerne
Pelican Bay på Bahamas har alt, der skal til, for at I får et mindeværdigt ophold på Bahamas. Pelican Bay Resort mikser caribisk islæt og unik arkitektur og er både charmerende og intim med værelser, der alle ligger ud til vandet.

Beliggenheden er perfekt, tæt på over 30 restauranter, barer, butikker, underholdning og flere vandaktiviteter, som eksempelvis dykning, vindsurfing og snorkling. På den anden side af gaden findes desuden hvidt sand, så langt øjet rækker, og det er kun en af mange sandstrande på Grand Bahamas.
 
Et normalt hotelværelse på Pelican Bay Resort for to personer koster fra 1083 kr. pr. nat.
ANNONCE
De bedste bryllupssuiter
Del

Seneste nyt

Annonce