Aniston

At rejse er at leve

At leve er at rejse H. C. Andersen sagde disse sande ord. Han yndede at rejse, trods datidens ubekvemme rejseformer. Han rejste ud og fik ny inspiration, som han tog med hjem og stoppede ind i sine vidunderlige eventyr. Han har jo ret, det er når vi rejser at vi finder inspirationen, de gode oplevelser, ny energi og fantastiske minder. 

Rejser er saltvandsindsprøjtninger til vores daglige trummerum. Om det er en kort weekendtur, en rejse med ungerne eller en lang rejse, til et fjernt land, helt alene, så ændre det noget, som vi kan tage med hjem og få gavn af i mange uger fremefter.

Korte rejser

De korte rejser er den lille weekendtur, den forlængede weekend og den lille uge i et sommerhus eller en storby. Den korte rejse, giver både nye indtryk, gode minder og god energi. Det eneste minus ved den korte rejse er at den ikke er lang nok. Med lidt held får den kortvarigt jaget hverdagens stress på flugt, men den er for kort til for alvor at implementere roen i vores krop.

Rejs med din kæreste

En forlænget weekendtur kan betyde alverden for et forhold. En kroferie, ud i det blå, god mad og skøn natur. Sådan en weekend, med slukkede telefoner, fred til bare at nyde hinandens nærvær, kan gøre underværker for et slidt forhold. Her er det afgørende ikke tiden. Det afgørende er at i sammen har valgt at gøre noget aktivt for forholdet. Ikke bare en friaften til at gå i biografen, men en hel weekend kun til hinanden.

Rejs med gutterne eller veninderne

Venskaber passer ikke sig selv. Hverdagen sluger dem, hvis vi ikke ind i mellem stopper op og bruger tid på dem. En forlænget weekend i en storby med alle gutterne eller veninderne, kan være lige det der gør at venskaberne overlever. På casino trods rofus med champagne i glasset, så bliver det ikke meget sjovere. I de udenlandske storbyer kan betting uden dansk licens, lade sig gøre. Nye minder til jeres fælles mindebog, bliver helt sikkert skabt i Berlin, Lissabon eller Oslo. Alligevel kan man godt satse væddemål online hos betting sider uden dansk licens.

Rejs væk, helt alene

Ind i mellem kan en rejse uden selskab være lige det du trænger til. Uanset om du bor midt i en larmende familie, sammen med en sød kæreste, eller helt for dig selv, kan en kort rejse til et fremmed sted, være livgivende. Vi bærer alle sammen skjold og facader. Ind i mellem er det bare ikke nok, at have et par dage fri i de hjemlige omgivelser. Ind i mellem er vi nødt til at rejse helt væk, for at kunne kaste skjold og facader. Ny energi og ro til egne tanker, findes på en kort rejse for dig selv.

Rejs en uge eller fjorten dage


De lidt længere rejser, end bare en weekend eller en lille uge, giver noget andet. De tillader kroppen at slippe helt af med stress og hverdag og med lidt held, når roen at sætte rod i din krop. Om du rejser med venner, familie, eller alene, så vil du opleve de ekstra dage som en ekstra lise for din sjæl. Selv den lette hverdags stress, sidder dybt inde i vores knogler. Det tager tid at få den drevet helt på flugt.

Rejs med familien

De mellemlange rejser, på en uge eller to, er ideelle til rejser med familien. Børn har også travle hverdage som de trænger til at slippe fra, ind i mellem. Ferier med familien, slukkede telefoner og ingen hverdags opgaver, giver tid til hinanden. Den daglige dårlige samvittighed over ikke at have tid nok til ungerne, forsvinder som dug for solen. Den afløses af sjove lege i poolen, stenjagt på stranden og de sjove fund på det lokale markedet. De dovne dag ved poolen, de mange kopper kaffe som du ikke selv har brygget, timerne med ungerne, de sjove og uforudsete oplevelser, det hele går direkte i sjælen og i mindebogen. Både hos
de voksne og hos børnene.

Lange rejser

På den lange rejse, den der er fra tre uger og til flere måneder, sker der noget helt andet i os. Den første tid forløber som beskrevet ovenfor. Stressen og hverdagens jag, drives ud af kroppen. De ny indtryk overvælder os og gør os glade på en næsten euforisk måde. Vi kommer ned i tempo og lærer roen at kende på ny. Dernæst kommer det nye. Følelsen af for alvor at havde forladt Danmark.

De danske skikke og måder at opfatte alting på, begynder at slippe taget i os. På en uforklarlig måde begynder vi langsomt at falde ind i det fremmede lands skikke og måder at opfatte verden på. Vi opfatter og forstår små stumper af det fremmede sprog, og begynder rent faktisk at føle os en lille smule hjemme.

Rejs langt væk i lang tid, helt alene

At rejse langt væk, i lang tid, helt alene er det ultimative eventyr. At give sig selv den gave, at få lov til, helt virkeligt, at opbygge en hverdag i et helt andet land, er en gave du kun kan give dig selv. Det er en gave som forandre dig for evigt, også selv om du rejser hjem igen og bliver der i lang tid. Der vil for evigt være højere til loftet. For evigt vil du bærer rester af det fremmede lands skikke og måder at fortolke verden på, dybt inde i dig selv. At rejse er at leve. At rejse langt væk, i lang tid, helt alene er at leve fuldt ud.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE