Aniston

Undgå fejlkøb, når du shopper på nettet

Undgå fejlkøb, når du shopper på nettet


Shopping er skønt, men nogle gange har du bare ikke tid til at tulle rundt og ose i alle dine yndlingsbutikker for at få opdateret din garderobe. Heldigvis har de fleste butikker i dag også en webshop, så du kan sidde hjemme i sofaen med en god kop kaffe og i ro og mag shoppe den ene lækre style hjem i postkassen efter den anden.

Men lige så nemt det er at shoppe på nettet, lige så ærgerligt er det, hvis tøjet ikke lever op til dine forventninger, når du modtager det. Det er sværere at ramme rigtigt, når du ikke har mulighed for at mærke kvaliteten mellem fingrene, se alle detaljerne og i sidste ende prøve tøjet på. Derfor gør mange webshops sig stor umage med at beskrive de enkelte styles og guide dig til at vælge den rigtige størrelse. Det er det danske modebrand www.masai.dk et godt eksempel på.

Vælg pasform efter din kropstype
For det første er tøj fra Masai kendetegnet ved behagelige og feminine silhuetter, der fremhæver det positive ved din figur, og får tøjet til at sidde godt – uden at der er noget, der strammer. De unikke pasformer gør det nemmere for dig at finde den rette form og fit til din kropstype, hvilket er særlig smart, når du shopper over nettet. Har du talje og mindre barm, er det for eksempel den mest kropsnære pasform, Fitted, du skal gå efter. Den fremhæver din figur og sidder tættere til. Har du derimod lidt hofte, er det flot med toppe og kjoler i pasformen A-shape, der fremhæver brystet og derfra falder løsere ned over kroppen. Uanset hvilken pasform, du vælger, er tøjet skønt og behageligt at have på.

Find den rette størrelse
Det sværeste ved at shoppe på nettet er at vælge den rigtige størrelse. De fleste af os svinger mellem to forskellige størrelser, alt efter hvilken slags tøj det er. Men når du nu ikke kan prøve tøjet på, har Masai udviklet en interaktiv størrelsesguide, der hjælper dig med at finde din størrelse. Du skal bare indtaste din højde, vægt, alder, bh-størrelse og kropstype, så får du med det samme en anbefalet en størrelse, der samtidig viser, hvor på kroppen den passer perfekt – og hvor den måske er en smule løsere eller strammere end designet.

Sigende billeder
Et billede siger mere end tusind ord – og det gælder også, når du shopper på nettet. Ud over at beskrive tøjet i detaljer, har Masai derfor også flere billeder af hver style, hvor du kan se kvaliteten helt tæt på, så du for eksempel ikke bliver overrasket over, at den fine viskose er i en let krøllet kvalitet, eller at toppen faktisk ikke er ensfarvet, men har ultratynde nålestriber. Oftest er der også et billede, hvor stylisten har skabt et smart sæt, hvor den enkelte style indgår.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce