Aniston

Top secret

Hvor godt passer du på dit privatliv?

Imens vi har vænnet os til at tale sammen over SMS, har vi ganske langsomt lagt hæmningerne på hylden og det er nærmest statshemmeligheder vi får fyret af til tider. Udtalelser, som man måske senere gerne ville kunne benægte, gemmes væk i arkivet på kærestens mobil, eller værre endnu, bliver ved et uheld sendt til den helt, helt, helt forkerte med årelange skænderier til følge.
ANNONCE
Top secret
"Nej, hvor var jeg fuld i går, jeg endte med at råsnave en fyr i baren. Det er lidt noget skidt for det er en af Michaels venner og jeg har jo lovet aldrig at være sammen med nogen af dem." I kan nok gætte, hvem den endte hos... Han tog det heldigvis pænt.

Men det allerværste er nu, når man får sendt den til den rigtige, men den bliver læst af den forkerte. Det lyder utroligt, men der findes stadig mennesker, der er så respektløse, at de kan finde på at tage en andens mobil og læse og besvare personens beskeder. De er få, men fatale.

Jeg havde skrevet til en fyr, som meget venligt havde stillet sig til seksuel rådighed for vinteren. Jeg kan ikke huske hvad jeg skrev, men fik svaret "Det er fordi jeg er sort. Tænder du på stor sort negerp**?"

What the f******, f***?! Jeg kendte ham endnu ikke så godt, så jeg tænkte at han nok bare lavede (lidt upassende) pjat med mig. Så da jeg cirka ti minutter senere havde grinet færdig, svarede jeg:

"Nej jeg tænder på lille slatten bleg p**. Men man må jo tage hvad man kan få..." Svaret var intet mindre end grundkomisk, "Det var nu også mest for sjov".

Hmm okay, så han fangede åbenbaret ikke den ellers ret så tydelige sarkasme. Jeg gik ud fra, at jeg måtte have gættet hans IQ mindst 50 point forkert, men da det ikke lige er hans hjerne jeg var ude efter, var jeg sådan set ligeglad. Vi skrev lidt videre sammen i en, lad os bare sige, seksuel tone om
Dagen efter sad jeg så i mit klasseværelse, da en af de mindre intelligensbemidlede drengene, lad os kalde ham "Brain", henvendte sig til mig. Han spurgte om jeg kendte en der hed "R"? Mmm jooo, det gjorde jeg da, hvorfor? Om jeg havde skrevet med ham dagen inden? Mmm jaaa, hvad da? Nej det havde jeg så ikke viste det sig, jeg havde skrevet med "Brain" imens "R" lå og sov. Man kan da i det mindste sige, at jeg fik en forklaring på hvorfor "R" pludselige var blevet så tungt opfattende.

Jeg er negativ på "R", fordi jeg skulle høre om det fra "Brain" i stedet for ham. Jeg er sur på "Brain", fordi han er brudt ind i min privatsfære og har blandet sig i ting, der bestemt ikke kommer ens klassekammerater ved. Men jeg er rasende på min selv. For hvor dum er jeg egentlig lige? Hvorfor gik jeg per automatik bare ud fra, at det virkelig var "R" i den anden ende? Det er da altså mit eget ansvar at passe på, at mine private tanker ikke ender hos den forkerte.

SMS er gået hen og har overtaget den rigtige samtales plads hos unge i dag. Derfor glemmer vi tit, at det altså ikke er det samme som at have den anden i røret. Desværre er det altså et faktum, at SMS ikke er ligeså sikkert og det glemmer jeg i hvert fald ikke igen foreløbigt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce