Aniston

Tør du ændre din status?

En kvinde valgte at sætte sin facebook status til single, hvilket endte i et makabert mord

En amerikansk mand blev så vred, da hans kone efter deres skilsmisse ændrede sin ægteskabelige status på facebook til single, at han myrdede hende.

Edward Richardson, 41, fra Mayfield Road, Biddulph, blev fundet skyldig i at stikke Sarah Richardson til døden med kniv. Han dræbte den 26-årige frisør i hendes forældres hjem i Brown Lees, Staffordshire, den 12. maj, 2008,
ANNONCE
Tør du ændre din status?
Richardson forsøgte efterfølgende at begå selvmord, men mislykkedes og blev dømt til at leve minimum 17 år i fængsel.

Fiona Cortese, fra Crown anklagenævn, fortæller:
"Richardson blev så vred da Sarah ændret hendes ægteskabelige status på Facebook til single og besluttede at gå over og se til hende, da hun ikke reagerede på hans opkald og beskeder. Ved at smadre vinduet i fordøren fik han adgang til hendes ejendom, og gik ind.Da han fandt Sarah i hendes hjem, overfaldt han hende, og udsatte hende for brutale angreb med kniv, og derefter forsøgte han at tage sit eget liv, men mislykkedes.Vi håber, at han kommer til at sidde de 17 år i fængsel, og det forhåbentlig kan være et lille plaster på såret for Sarah's Familie og venner der skulle miste hende på sådan en makaber og pludselig måde."

Familiens kommentar til sagen, var klar:
"Der er simpelthen ingen ord der kan beskrive, hvordan Sarah's død, og den forfærdelige måde, det skete på, har påvirket os. Vi savner hende alle så meget og ville gøre hvad som helst for at få hende tilbage. Sarah var den dejligste datter nogen kunne ønske sig. Hun var ærlig, loyal og sød, og alle elskede hende."
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce