Aniston

The Weather Man

Husk paraplyen...

5 ud af 6 stjerner
At være et kendt ansigt kan være både godt og dårligt, for enten elsker folk en, eller også hader de en. Men, når man er tv vejrmand og har et meget specielt navn, så vælger folk ofte det sidste...
The Weather Man
David Spritz er en lokal tv-vejrmand i Chicago, og hans karriere ser ud til at gå den rigtige vej, hvis man altså lige ser bort fra, at mange folk hader ham på grund af hans efternavn samt hans energiske personlighed, og derfor ender han ofte med at få kastet ting efter sig på gaden.

Hans familieliv er begyndt at gå noget ned ad bakke, han er blevet separeret fra sin kone på grund af tillids-problemer, hans børn har
Nej, David's liv er ikke nemt, men han prøver dog på bedste måde at løse problemerne...

Men det er jo ikke alting, der kan løses, og da han pludselig får tilbuddet om at få et stort og godt job i New York City, er spørgsmålet; Skal han blive i Chicago hos hans kaotiske familie, eller skal han jagte sin drøm i New York?

Bedømmelsen
The Weather Man er en okay film, den er hverken helt vild kedelig eller helt vild spændende, men derimod perfekt til søndagshygge på sofaen.

Det er en film, der er fyldt med sort, sarkastisk humor, som får rørt lidt i ens lattermuskler, hvis man altså er til den slags. Det bedste ved denne film er netop humoren, og specielt Nicolas Cage, som på bedste vis lever sig ind i rollen som den temperamentsfulde og bandende David Spritz.

Udover det, er der ikke noget specielt nyt ved filmen, men se den, hvis du alligevel ikke har andet at lave...


"The Weather Man"  har premiere den 17. marts 2006


ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce